Απίστευτο και όμως... ελληνικό: Καλαμάτα και Ιωνικός ανακοίνωσαν τον Ούγκο Σόουζα με τρεις ώρες διαφορά!

Απίστευτο και όμως... ελληνικό: Καλαμάτα και Ιωνικός ανακοίνωσαν τον Ούγκο Σόουζα με τρεις ώρες διαφορά!
Photo Credits: INTIME

Η Καλαμάτα και ο Ιωνικός ανακοίνωσαν τον Ούγκο Σόουζα με τρεις ώρες διαφορά την Παρασκευή με τον έμπειρο στόπερ να μένει τελικά στην ομάδα της Νίκαιας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Απίστευτο και όμως ελληνικό. Δύο ομάδες της Super League 2 ανακοίνωσαν τον ίδιο ποδοσφαιριστή με τρεις ώρες διαφορά. Ο λόγος για τον Ούγκο Σόουζα ο οποίος την Παρασκευή το μεσημέρι, λίγο μετά τις 15:00, ανακοινώθηκε από την Καλαμάτα με διετές συμβόλαιο συνεργασίας αλλά στις 18:00 ο Ιωνικός, η ομάδα στην οποία έπαιζε και πέρυσι αλλά είχε μείνει ελεύθερος ανακοίνωσε την παραμονή του για μια ακόμη σεζόν.

Το πιθανότερο είναι πως η “Μαύρη Θύελλα” είχε προφορική συμφωνία με τον 31χρονο αμυντικό και τον εκπρόσωπο του και τον ανακοίνωσε χωρίς να έχει συμβόλαιο συνεργασίας μαζί του.

Η ανακοίνωση της Καλαμάτας

Ο Ιωνικός όμως έκανε… ρελάνς, ήρθε σε συμφωνία μαζί του για νέο συμβόλαιο και μάλιστα κατέθεσε το δελτίο του στην ΕΠΟ και προχώρησε στη σχετική ανακοίνωση.

Η ανακοίνωση του Ιωνικού αναφέρει:

«Η ΠΑΕ Ιωνικός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την παραμονή του Ούγκο Σόουζα στην ομάδα μας.

Πολλές συστάσεις δεν χρειάζονται για τον Πορτογάλο κεντρικό αμυντικό, ο οποίος διακρίνεται για το δυναμικό του στιλ και τα χαρακτηριστικά του στο ανασταλτικό κομμάτι!

Ούγκο, σε καλωσορίζουμε και πάλι στην οικογένεια του Ιωνικού. Σου ευχόμαστε υγεία και να κάνεις πραγματικότητα τους στόχους σου παρέα με την ομάδα μας.

Ξεκίνησε την καριέρα του από την Πόρτο, με την Μπράσοβ από τη Ρουμανία να είναι ο επόμενος σταθμός της καριέρας του. Ακολούθησε η μετακίνησή του στην Κύπρο, όπου πρώτα αγωνίστηκε στην ΑΕ Λεμεσού και στη συνέχεια στην Πάφο. Στη συνέχεια επέστρεψε στην πατρίδα του για λογαριασμό της Σπόρτινγκ Λισαβόνας Β’ και τη διετία (2014-16) αγωνίστηκε στην Μπέβερεν.

Το 2017 ήρθε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Άρη, όπου παρέμεινε μια τετραετία στην ομάδα. Με τους Θεσσαλονικείς μέτρησε 76 ματς με 4 γκολ.

Στη συνέχεια αγωνίστηκε στη Ρουμανία, πρώτα στην Άστρα Γκιούργκιου και στη συνέχεια στη Σέπσι. Έχει υπάρξει διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες της Πορτογαλίας, ενώ έχει παίξει στα προκριματικά του Europa League αλλά και του Europa Conference League»!

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X