Ποστέκογλου: «Μικρός είχα πόστερ της Λίβερπουλ, o Κλοπ άλλαξε την Premier League»

Ποστέκογλου: «Ο πατέρας μου ήταν φανατικός οπαδός της ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

Η αποκάλυψη του Ποστέκογλου για την παιδική του συμπάθεια, ο θαυμασμός του για τον Κλοπ και την αλλαγή του παιχνιδιού.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

To καλεντάρι της 7ης αγωνιστικής της Premier league ανέδειξε το ντέρμπι της Τότεναμ με τη Λίβερπουλ. Ο ελληνοαυστραλός κοουτσ στο κυρυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, Άγγελος Ποστέκογλου, μίλησε στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου και αποκάλυψε τη παιδική του συμπάθεια για τους Ρεντσ, ενώ ανέδειξε την επιρροή του Κλοπ στην αλλαγή του παιχνιδιού στην Premiership.

«Συνήθιζα να έχω πόστερ της Λίβερπουλ αλλά τα πράγματα αλλάζουν. Συνήθιζα να βλέπω επίσης τη σειρά Happy Days αλλά δεν έχω πια πόστερ του Fonz.

Από τότε που ο Γιούργκεν ήρθε στην Premier League, το τέμπο και η ένταση με την οποία παίζουν με ή χωρίς τη μπάλα είναι σε άλλο επίπεδο. Η Premier League ήταν ήδη πρωτάθλημα με υψηλό τέμπο αλλά το πήγαν σε άλλο επίπεδο. Μερικές φορές φαινόταν όλο αυτό χαοτικό, αλλά μπορούσες να δεις πως υπήρχε ένα πλάνο.

Παρακολουθούσα την Ντόρτμουντ του Κλοπ επειδή ήμουν προπονητής της εθνικής Αυστραλίας και ένας από τους τερματοφύλακές μας ήταν εκεί, τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο. Μπορούσες να το δεις από τότε, έπαιζαν με παρόμοιο τρόπο», ανέφερε ο Ελληνοαυστραλός κόουτς, ο οποίος επίσης μίλησε για το προσωνύμιο «πατέρας» που του έχουν δώσει οι ποδοσφαιριστές του.

«Δεν ξέρω για ποιο λόγο οι παίκτες μου με φωνάζουν “πατέρα”. Ίσως έχει να κάνει με τον τρόπο που ντύνομαι και συμπεριφέρομαι. Ο ρόλος μας είναι να παρέχουμε υποστήριξη με όποιο τρόπο μπορούμε στους παίκτες. Αυτοί είναι τα σημαντικότερα άτομα και κάποιοι χρειάζονται καθοδήγηση. Είμαι γηραιότερος, έχω μεγαλύτερη εμπειρία στη ζωή. Εάν μπορέσω να τους μεταδώσω κάτι από τα μαθήματα και τα λάθη που έχω κάνει στη ζωή μου, θα το κάνω», είπε ο Άγγελος Ποστέκογλου.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X