Κλοπ: «Εξαιρετικός προπονητής ο Ποστέκογλου - Δεν χρειαζόμαστε μπάτζετ 200 εκατ. λιρών»

Κλοπ: «Εξαιρετικός προπονητής ο Ποστέκογλου - Δεν χρειαζόμαστε μπάτζετ 200 εκατ. λιρών»
Photo Credits: INTIME

Ο Γιούργκεν Κλοπ μίλησε για το παιχνίδι της Λίβερπουλ με την Τότεναμ (30/9, 19:30), επαινώντας τη δουλειά του Άγγελου Ποστέκογλου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για την εξαιρετική δουλειά που κάνει ο Άγγελος Ποστέκογλου, μίλησε, μεταξύ άλλων, στη συνέντευξη Τύπου για το Τότεναμ-Λίβερπουλ (30/9, 19:30).

Ο Γερμανός τεχνικός αναφέρθηκε τόσο στους «σπερς», όσο και στη συμφωνία που έκανε η FSG (ιδιοκτήτρια εταιρεία της ομάδας), η οποία πούλησε αρκετές μετοχές για ένα μεγάλο αντίτιμο.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Κλοπ:

Είναι ένα πραγματικά δυνατό τεστ. Δεν έχουμε δώσει μέχρι τώρα κάποιο εύκολο ματς, αυτά με Νιούκαστλ και Τσέλσι εκτός έδρας ήταν δύσκολα. Η Τότεναμ τα πάει επίσης καλά και ο Άγγελος (σ.σ. Ποστέκογλου) φαίνεται πως ανήκει στους κορυφαίους.

Ανυπομονώ να τον συναντήσω. Είμαι σχεδόν σίγουρος πως όλοι, βλέποντας πώς έπαιζε η Τσέλσι, κατάλαβαν πόσο καλός προπονητής είναι. Νομίζω πως η Τότεναμ καιγόταν να παίξει επιθετικό ποδόσφαιρο και σε μία χρονιά που ο Κέιν αφήνει το σύλλογο, εκείνος τα πηγαίνει πολύ καλά.

Είναι μία ομάδα που σε συναρπάζει όταν την βλέπεις και το μεταξύ μας παιχνίδι θα είναι ένα πραγματικό τεστ και για τις δύο ομάδες. Η Τότεναμ δεν παίζει καθόλου στην Ευρώπη φέτος, ούτε η Τσέλσι.

Είναι δύο ομάδες παγκόσμιας κλάσης που έχουν μία ολόκληρη εβδομάδα για να προετοιμάζουν τα παιχνίδια τους και αυτό είναι τεράστιο αβαντάζ για αυτές. Οπότε το να βγούμε στο Champions League είναι τεράστιο έργο φέτος επειδή υπάρχουν αυτά τα τεράστια και ξεκούραστα θηρία.

Και οι δύο ομάδες παίζουν ποδόσφαιρο και αυτά είναι καλά νέα επειδή τα τελευταία χρόνια όταν έπαιζες με την Τότεναμ, είχες απέναντί σου μία από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο στις αντεπιθέσεις. Τώρα έχουμε μπροστά μας μία ομάδα που έχει στο μυαλό της την κατοχή μπάλας και το πώς θα δημιουργήσει.


Ξέρω πως ο Ποστέκογλου είναι κορυφαίος προπονητής και θα έχουν ξοδέψει αρκετό χρόνο για να μας προκαλέσει προβλήματα. Ελπίζουμε να είμαστε αρκετά καλά προετοιμασμένοι για αυτό.

Για τη συμφωνία της FSG, εάν έρθει κάποιος και μας βοηθήσει, αυτό είναι σίγουρα καλά. Δεν είναι ότι χρειαζόμαστε να έχουμε ένα μπάτζετ 200 εκατομμυρίων λιρών για να ξοδέψουμε στην ομάδα. Το σίγουρο είναι πως τα χρήματα που θα μπουν, θα χρησιμοποιούν καλά».

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X