Ο Μάτζικ Τζόνσον εξηγεί τον λόγο που θεωρείται καλύτερος από τον Στεφ Κάρι

Ο Μάτζικ Τζόνσον εξηγεί τον λόγο που θεωρείται καλύτερος από τον Στεφ Κάρι
Photo Credits: INTIME

Ο Μάτζικ Τζόνσον ανέφερε τον λόγο για τον οποίο είναι κατά την άποψή του καλύτερος από τον Στεφ Κάρι και ο κορυφαίος point guard όλων των εποχών

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τη δική του άποψη για το αν είναι καλύτερος του Στεφ Κάρι και ο κορυφαίος point guard όλων των εποχών, εξέφρασε ο Μάτζικ Τζόνσον.

Μετά την… κόντρα με τον σούπερ σταρ των Γουόριορς, o πέντε φορές πρωταθλητής του ΝΒΑ τόνισε πως του ανήκει δικαιωματικά η πρωτιά στην εν λόγω θέση, καθώς έχει λάβει περισσότερα βραβεία. «Αν είχε παραπάνω από αυτά( 5+ τίτλους, 3+ MVP τελικών, 3 ΜVP, ήταν Νο.1 σε ασίστ στους τελικούς, Νο.2 σε double double, Νο.1 σε triple double στα playoffs και Νο.4 σε κλεψίματα στα play-offs), τότε είναι ο καλύτερος. Αλλά τελευταία φορά που τσέκαρα, δεν υπήρχαν αυτά», ήταν τα λόγια του Μάτζικ Τζόνσον.

Η απάντηση αυτή ήρθε λόγω της ερώτησης που είχε γίνει στον Κάρι από τον Γκίλμπερτ Αρίνας για το ποιος είναι ο κορυφαίος point guard στο ΝΒΑ, με τον αστέρα των «πολεμιστών» να απαντά: «Ναι. Η κουβεντα έχει να κάνει με εμένα και τον Μάτζικ;», εννοώντας πως αυτός θα πρέπει να βρίσκεται στην κορυφή.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X