Δεν αρκεί να... μετράμε πέναλτι, αλλά να βλέπουμε και ποια είναι και ποια δεν είναι

Δεν αρκεί να... μετράμε πέναλτι, αλλά να βλέπουμε και ποια είναι και ποια δεν είναι
Photo Credits: INTIME

Ο Πάνος Λούπος στο προσωπικό του blog, αμέσως μετά τη νίκη της ΑΕΚ επί του Ατρομήτου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το περιμέναμε και το είχαμε επισημάνει ότι θα ήταν δύσκολο το ματς της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο. Και για να κάνεις πιο εύκολα τα πράγματα σε τέτοιου είδους ματς, πρέπει να τα «καθαρίσεις», κάνοντας γκολ τις ευκαιρίες από νωρίς. Δεν το έκανε η «Ένωση» στο πολύ καλό πρώτο ημίχρονο και μετά μοιραία, ήρθε η δυσκολία.

Κι επειδή σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση, είναι φανερό ότι η ΑΕΚ παίζει μπαλάρα και παίρνει μεγάλες νίκες εκτός έδρας, ακόμα και στα παιχνίδια με τους πιο δύσκολους αντιπάλους και ζορίζεται περισσότερο εντός, όπου οι αντίπαλοι στήνουν αμυντικό… πούλμαν.

Πόσο μάλλον όταν δεν έχει, ούτε Πινέδα, ούτε Λιβάι. Οπότε στην περίπτωση αυτή, εκτός φυσικά από τη βελτίωση μέσω της δουλειάς, χρειάζεται και να εκμεταλλεύεται περισσότερο η ΑΕΚ, τις ευκαιρίες που της δίνονται.

Το ματσάκι λοιπόν κρίθηκε τελικά στα πέναλτι, όπου είναι ξεκάθαρο πως και τα τρία δόθηκαν σωστά. Όπως σωστή είναι και η αποβολή του Σιντιμπέ. Ωραία τα… τσιτάτα και οι επικοινωνιακές χαριτωμενιές, αλλά δεν αρκεί να μετράμε πόσα πέναλτι δόθηκαν, αλλά ποια είναι και ποια δεν είναι.

Και στη Νέα Φιλαδέλφεια ήταν και τα τρία πέναλτι – μαρς. Εν αντιθέσει με το αίσχος που έγινε στην Τρίπολη, όπου το πρώτο είναι «βουτιά» και το δεύτερο ξεκάθαρα εκτός περιοχής. Όσον αφορά στην ακύρωση του γκολ του Ατρόμητου, για αυτό υπάρχει το VAR, προκειμένου να αποσαφηνίζει η τεχνολογία τις οριακές φάσεις για οφσάιντ. Τι να κάνουμε τώρα δηλαδή; Την έχει πατήσει και η ΑΕΚ για ένα εκατοστό ουκ ολίγες φορές.

Εν κατακλείδι, για την ΑΕΚ μετράει η νίκη χθες. Καταπληκτικό ματς ο Μάνταλος, μου άρεσαν και ο Κάλενς με τον Χατζισαφί. Α, και στο Ηράκλειο την Δευτέρα θα έχει και Λιβάι και Πινέδα. Αυτά και προχωράμε.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X