Φλιώνης: «Όσα ζω με τον Πλάθα είναι πρωτόγνωρα για εμένα»

Φλιώνης: «Όσα ζω με τον Πλάθα είναι πρωτόγνωρα για εμένα»
Photo Credits: INTIME

Ο αρχηγός της ΑΕΚ, Δημήτρης Φλιώνης, μίλησε στο WebRadio της EOK ενόψει της έναρξης της νέας σεζον

Ο Δημήτρης Φλιώνης μίλησε για την έναρξη της νέας σεζόν, την συνύπαρξή του με τον Ζοάν Πλάθα ενώ αναφέρθηκε σε προσωπικούς και ομαδικούς στόχους.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο αρχηγός της Βασίλισσας στο WebRadio της EOK:

Για το πώς ξεκινάει η σεζόν για τον ίδιο: «Η σεζόν ξεκινάει λίγο-πολύ όπως ξεκινάει η κάθε σεζόν, κατά κανόνα με πολλούς καινούργιους συμπαίκτες, με Έλληνες που τους ξέρω χρόνια και έχουμε προσωπική σχέση, συν κάποιους ξένους που με ελάχιστους ήμασταν μαζί τα προηγούμενα χρόνια. Σίγουρα το να ξέρεις κάποιον συμπαίκτη σου 1-2-3 χρόνια σού δίνει ένα προβάδισμα, ειδικά στην αρχή της χρονιάς. Εκτός του ότι είμαστε μια καινούργια ομάδα, με καινούργιους παίκτες, έχουμε και καινούργιο προπονητή, οπότε θέλει χρόνο. Τώρα πρέπει να γνωριστούμε, το κλίμα είναι πολύ ωραίο και δουλεύουμε σκληρά για να έχουμε την εικόνα και τα αποτελέσματα που θέλουμε όσο το δυνατόν νωρίτερα στη σεζόν. Είναι κομμάτι της δουλειάς μας να μπορέσουμε να καλύψουμε τις αδυναμίες λόγω χημείας και να “δεθούμε” όσο το δυνατόν γρηγορότερα».

Για τους στόχους της ΑΕΚ: «Σίγουρα είναι ένας στόχος να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω σε σχέση με πέρυσι, αλλά αυτό δε θα γίνει ως δια μαγείας, είναι κάτι που πρέπει να το «χτίσουμε» απ’ την πρώτη μέρα μέχρι την ημέρα του Final-4. Φέτος θέλουμε ό,τι δεν καταφέραμε πέρυσι ή πρόπερσι, να πετύχουμε δηλαδή του στόχους μας. Πρέπει, όμως, να περάσουμε από πάρα πολλά μικρά βήματα και από διάφορες δυσκολίες που θ’ αντιμετωπίσουμε μες στη χρονιά».

Για το τι έφερε ο Πλάθα στην ΑΕΚ: «Σίγουρα ο τρόπος που προσεγγίζει την ομάδα, τον παίκτη ατομικά, το πώς θέλει να βελτιώσει τον καθένα ξεχωριστά. Ο τρόπος που βλέπουμε βίντεο, ο τρόπος που καθημερινά χωριζόμαστε σε γκρουπ και οι προπονητές ασχολούνται με κάθε παίκτη ξεχωριστά. Είναι πράγματα που τα βιώνω πρώτη φορά. Είναι η προσωπική επαφή που έχει με όλους τους παίκτες και ο τρόπος με τον οποίον αντιδράει στο λάθος».

Για τους προσωπικούς του στόχους: «Ο στόχος μου είναι συνέχεια να παρουσιάζω μια βελτιωμένη εικόνα μες στο γήπεδο. Μεγαλώνοντας αρχίζω και καταλαβαίνω ότι η επίδρασή σου δεν είναι μόνο αυτό που κάνεις όταν είσαι στο παρκέ, αλλά και το πώς δημιουργείς τις συνθήκες για να καταφέρεις κάτι μες στο παρκέ. Απ’ τις απλές σχέσεις που μπορείς να έχεις με τους συμπαίκτες σου, οι οποίες θα εξελιχθούν σε άνεση για συνεργασία, οικειότητα και επικοινωνία και ύστερα θα βγει αυτό μέσα στο γήπεδο σαν αποτέλεσμα μπασκετικό. Οπότε θέλω να συνεχίσω να βελτιώνομαι και να πετύχει η ομάδα, αυτό είναι προτεραιότητα για ‘μένα αυτήν τη στιγμή».

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X