Ντέμης: «Δεν είμαι σίγουρος αν ο Ζίνι βρίσκει την μπάλα με το χέρι, σωστή η απόφαση για πέναλτι και κόκκινη» (VIDEO)

Ντέμης: «Δεν είμαι σίγουρος αν ο Ζίνι βρίσκει την μπάλα με το χέρι, σωστή η απόφαση για πέναλτι και κόκκινη» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Όσα είπε ο Ντέμης Νικολαΐδης για τις αμφισβητούμενες φάσεις του ΑΕΚ - Ατρόμητος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το δικό του σχόλιο για τις επίμαχες φάσεις του αγώνα της ΑΕΚ έκανε ο Ντέμης Νικολαΐδης, αναφέροντας ότι δεν είναι σίγουρος για το αν έχει βρει τη μπάλα με το χέρι ο Ζίνι πριν την υπόδειξη του δεύτερου πέναλτι της Ένωσης.

Ο παλαίμαχος άσος της Ένωσης ανέφερε ότι ο διαιτητής ήταν σωστός στην κόκκινη κάρτα και το πέναλτι που υπέδειξε υπέρ του Ατρομήτου, ενώ στην φάση που συζήτηση πολλή κουβέντα αναφορικά με το δεύτερο πέναλτι του Δικεφάλου, ο Ντέμης τόνισε ότι δεν είναι σίγουρος ότι ο Ζίνι βρίσκει τη μπάλα με το χέρι και αν εν τέλει το κάνει τότε δεν είναι με πρόθεση καθώς πάει για κεφαλιά-ψαράκι.

Πιο αναλυτικά το σχόλιο του Ντέμη:

Για την μονομαχία του Αραούχο με τον Κεσχρίντα που δόθηκε επιθετικό φάουλ: «Ο κανονισμός λέει ότι αν βάλεις τον αγκώνα στον λαιμό του αντιπάλου είναι φάουλ και καμιά φορά και κίτρινη κάρτα ανάλογα με τη δύναμη. Δεν έβαλε δύναμη ο Αραούχο. Από όσο κατάλαβες σφύριξε φάουλ γιατί μετά η μπάλα βρήκε στο χέρι. Το σφύριξε γιατί ο Σέρχιο έβαλε τον αγκώνα πηδώντας, δεν το έκανε επίτηδες. Ο Αραούχο είναι πάντα καλοπροαίρετος με τους διαιτητές. Νομίζω ότι είναι σωστή η υπόδειξη, γιατί έτσι λέει ο κανονισμός».

Για το ακυρωθέν γκολ του Ατρομήτου: «Είναι πολύ οριακό αλλά δεν θέλω να μπω σε διαδικασία να σχολιάσω φάσεις οφσάιντ. Για αυτές τις περιπτώσεις υπάρχει το VAR και η τεχνολογία στην Ελλάδα. Εμπιστευόμαστε το VAR και τις γραμμές. Δεν γίνεται να έχουμε θέση σε κάτι τέτοιο. Τα πλάνα δεν μας βοηθάνε καθόλου. Δεν πρέπει να μπούμε σε διαδικασία αμφισβήτησης του VAR».

Για το πέναλτι των φιλοξενούμενων και την αποβολή του Σιντιμπέ: «Ο κανονισμός στην συγκεκριμένη περίπτωση αναφέρει ότι αν ο παίκτης δεν πάει στην μπάλα, είναι πέναλτι και κόκκινη. Έχει αλλάξει ο κανονισμός. Αν ο Σιντιμπέ έκανε κίνηση να πάρει την μπάλα και τότε ανέτρεπε τον παίκτη δεν θα ήταν κόκκινη. Νομίζω ότι σωστά ο διαιτητής έδωσε πέναλτι και κόκκινη. Έτσι, λέει ο κανονισμός».

Για το πέναλτι που κερδίζει η ΑΕΚ στο τέλος: «Θέλω να ξαναδώ τη φάση, καθώς λόγω και της εκπομπής δεν έχω προλάβει να δω τη φάση από αρκετές γωνίες. Η κλωτσιά ήταν εύκολη απόφαση καθώς ο παίκτης του Ατρόμητου χτυπάει καθαρά τον Μάνταλο. Αν ο επιθετικός βρει τη μπάλα με το χέρι έστω και καταλάθος αλλά σκοράρει μετά, ακόμα και καταλάθος να ακούμπησε, ο κανονισμός αναφέρει ότι το γκολ πρέπει να ακυρωθεί για χέρι. Εκεί δεν έχει σημασία αν έχεις πρόθεση ή όχι. Εδώ δεν είμαι σίγουρος αν βρήκε ή όχι. Το έχω δει δύο φορές στη μετάδοση, δεν το έχω ξαναδεί. Αν δεν βρήκε δεν έχουμε λόγο να το συζητάμε. Αν βρήκε και δεν το έδωσε, μπορεί ο διαιτητής να υπέθεσε ο VAR ότι πάει να κάνει κεφαλιά-ψαράκι, δεν την βρίσκει με το κεφάλι και καταλάθος την βρίσκει με το χέρι, οπότε δεν το δίνει επειδή δεν είναι σκόρερ. Μέχρι εδώ μπορώ να μιλήσω επειδή δεν έχω άποψη αν βρήκε ή δεν βρήκε. Το γκολ, όμως, ακόμα και αν βρήκε στο χέρι, γιατί τονίζω ότι δεν έχω ξεκάθαρη εικόνα, μπορεί να μέτρησε επειδή δεν ήταν ο σκόρερ ο Ζίνι και θέλησε να κάνει κεφαλιά και όχι να την βρει με το χέρι. Όλες τις φάσεις τις ελέγχει ο VAR».

Δείτε το σχόλιο του Ντέμη:

 

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X