Ο Μελισσανίδης... έδειξε Γεωργαμλή για τις εκλογές στη Νέα Φιλαδέλφεια: «Μόνο νίκες, με τον Πρόεδρο των Προέδρων» (ΦΩΤΟ)

Ο Μελισσανίδης... έδειξε Γεωργαμλή για τις εκλογές στη Νέα Φιλαδέλφεια: «Μόνο νίκες, με τον Πρόεδρο των Προέδρων» (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης και η χθεσινή συμβολική φωτογραφία λίγο πριν τις εκλογές στη Νέα Φιλαδέλφεια-Νέα Χαλκηδόνα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Κυριακή των εκλογών της 8ης Οκτωβρίου πλησιάζει και στη Νέα Φιλαδέλφεια-Νέα Χαλκηδόνα, ο Λύσσανδρος Γεωργαμλής, με την αμέριστη στήριξη της ΑΕΚ, δίνει τη μάχη για να είναι ο επόμενος Δήμαρχος.

Ο Γεωργαμλής έχει στο πλάι του σε αυτή την μάχη και όλη την οικογένεια της Ένωσης, με τους Παλαιμάχους να έχουν δημοσίως τοποθετηθεί για την στήριξη τους σε ένα δικό τους παιδί, ενώ και η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΚ έχει εκφράσει την προτίμηση της στον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή της που βρισκόταν και ανάμεσα στους 23 Legends που έκαναν την παρέλαση στα εγκαίνια στην «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena» πριν ένα χρόνο. Άλλωστε ο Δημήτρης Μελισσανίδης δεν ξεχνά πόσο πολύ βοήθησε ο Γεωργαμλής στις προηγούμενες εκλογές του 2019 να κερδίσει η παράταξη που στήριζε η ΑΕΚ για να κατασκευαστεί το νέο γήπεδο, ενώ ως Αντίδημαρχος Τεχνικών Έργων είχε συμβάλει σημαντικά να γίνουν όλα όσα έπρεπε για το μεγάλο έργο.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης χθες πριν την σέντρα του ΑΕΚ-Ατρόμητος στη Νέα Φιλαδέλφεια συναντήθηκε με τον Γεωργαμλή στην σουίτα του στην «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena», ενώ φωτογραφήθηκαν μαζί σε μία συμβολική κίνηση λίγο πριν τις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.

Μάλιστα, χθες βράδυ ο Γεωργαμλής «ανέβασε» στα social media φωτογραφία του με τον Πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΕΚ γράφοντας «Με τον Πρόεδρο, των Προέδρων! Μόνο νίκες!».

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X