ΠΑΟΚ: Επένδυσε με την απόκτηση του 20χρονου τερματοφύλακα Ναντέρ Αλ Σαγιέντ

ΠΑΟΚ: Επένδυσε με την απόκτηση του 20χρονου τερματοφύλακα Ναντέρ Αλ Σαγιέντ
Photo Credits: INTIME

Οι Αιγύπτιοι αποκάλυψαν την μετακίνηση του νεαρού πορτιέρε στον Δικέφαλο, αναφέροντας λεπτομέρειες του deal

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει τις επενδύσεις στο μέλλον, αφού όπως αποκάλυψε η αιγυπτιακή ιστοσελίδα «FilGoal», ο Δικέφαλος συμφώνησε με τον 20χρονο τερματοφύλακα Ναντέλ Αλ Σαγιέντ, που έμεινε ελεύθερος από την Ζάμαλεκ, με τον νεαρό πορτιέρο να συμμετέχει και σε προπονήσεις της πρώτης ομάδας.

Ο υψηλόσωμος τερματοφύλακς (1.92) διαθέτει βελγικό διαβατήριο και έχει καταγράψει 20 συμμετοχές με την U20 της Αιγύπτου, ενώ είχε και ένα σύντομο πέρασμα από την Πορτογαλία με την φανέλα της U23 της Βιζέλα, ενώ είναι γιος του Ναντέρ Ελ Σαγιέντ που την σεζόν 2002-2003 αγωνίστηκε στον Ακράτητο!

Ο πατέρας του νεαρού πορτιέρε μάλιστα επιβεβαίωσε την συμφωνία με τον ΠΑΟΚ, αναφέροντας: «Ολοκλήρωσε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και τις επόμενες ημέρες θα υπογράψει το συμβόλαιό του, μόλις ολοκληρωθούν οι διαδικαστικές λεπτομέρειες και θα ανακοινωθεί η μεταγραφή του πριν το κλείσιμο της μεταγραφικής περιόδου για τους ελεύθερους τον Σεπτέμβριο».

Ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει αν ο νεαρός τερματοφύλακας θα αποκτηθεί για τον ΠΑΟΚ Β με την προοπτική να βρεθεί στο μέλλον στην πρώτη ομάδα, με τους Αιγύπτιους να αναφέρουν ότι ο Ναντέρ Αλ Σαγιέντ θα βρεθεί απευθείας στην πρώτη ομάδα του Δικεφάλου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «yallakora», ο ΠΑΟΚ θα αποκτήσει τον νεαρό τερματοφύλακα ως ελεύθερο, όμως θα υπάρχει συμφωνία με την Ζάμαλεκ για να επιστρέψει στην Αίγυπτο, είτε τον Γενάρη, είτε το επόμενο καλοκαίρι.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X