Η γραφικότητα του Ατρομήτου έφτασε στην κορυφή: «Φωνάζουν» για πέντε φάσεις οι Περιστεριώτες

Η γραφικότητα του Ατρομήτου έφτασε στην κορυφή: «Φωνάζουν» για πέντε φάσεις οι Περιστεριώτες
Photo Credits: INTIME

«Φωνές» από τον Ατρόμητο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με διαρροή στα Μέσα ο Ατρόμητος φτάνει τη γραφικότητα σε… άλλα επίπεδα, «φωνάζοντας» για πέντε φάσεις και γενικά τη διαιτησία του Παπαδόπουλου.

Αναλυτικά τα πέντε σημεία που διαμαρτύρονται στο Περιστέρι:

«1. Δεν υπάρχει κανένα οφσάιντ, στο γκολ που ακυρώνεται στον Έρλινγκμαρκ στο 77′. Κανείς δεν έχει καταλάβει που είναι εκτεθειμένος ο Έρλινγκμαρκ και αν υπάρχει κάποιος που να μην καλύπτεται είναι ο Τσακμάκης που δεν έχει καμία συμμετοχή στη φάση.

2. Στο δεύτερο πέναλτι που κερδίζει η ΑΕΚ, έχει προηγηθεί ξεκάθαρο χέρι του Ζίνι. Είναι δεδομένο αυτό από τη φορά που παίρνει η μπάλα στη συγκεκριμένη φάση.

3. Όλη η συμπεριφορά του Παπαδόπουλου και του εργαλείου Παπαπετρου είναι κάτι παραπάνω από προκλητική! Καμία δικαιοσύνη στον τρόπο σφυριγματων στις δύο ομάδες. Καμία! Ο Παπαπέτρου προσπαθούσε από το VAR στο πρώτο ημίχρονο να βρει παράβαση του Κεσχρίντα σε ξεκάθαρο φάουλ σε εναέρια διεκδίκηση και αγκωνια.

4. Για τον δεύτερο βοηθό, είναι απίστευτο το γεγονός ότι πρώτα βλέπει οφσάιντ στη φάση του Έρλινγκμαρκ και δεύτερον βλέπει και οφσάιντ στη φάση του πέναλτι του
Αντζιέλσκι. Προφανώς είχε μεγάλη αγωνία μην στραβωσει το οτιδήποτε.

5. Αποκορύφωμα. Φάουλ έξω από την περιοχή στην τελευταία φάση του αγώνα και ο Παπαδόπουλος από την αγωνία του σφυρίζει τη λήξη του αγώνα».

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X