Αντίπαλοι ΑΕΚ: Οι πρώτες δηλώσεις του Γκατούζο στη Μαρσέιγ - «Στόχος η Ευρώπη, να κάνουμε χαρούμενους τους οπαδούς»

Αντίπαλοι ΑΕΚ: Οι πρώτες δηλώσεις του Γκατούζο στη Μαρσέιγ - «Στόχος η Ευρώπη, να κάνουμε χαρούμενους τους οπαδούς»
Photo Credits: INTIME

Όσα είπε ο Τζενάρο Γκατούζο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τις πρώτες του δηλώσεις ως τεχνικός της Μαρσέιγ έκανε ο Τζενάρο Γκατούζο.

Ο Γκατούζο αναφέρθηκε στον στόχο της σεζόν, ενώ αποκάλυψε και τις διαφορές στη φιλοσοφία του με τον Μαρθελίνο.

«Το σύνθημα είναι η Ευρώπη. Έχω επέκταση συμβολαίου που συνδέεται με την Ευρώπη (πρόκριση για το Champions League), οπότε έχω ενδιαφέρον να τερματίσω στην πρώτη τετράδα, διαφορετικά θα πάω σπίτι.

Πρέπει να συγκεντρωνόμαστε ματς με αγώνα. Πρέπει να διασφαλίσουμε ότι οι οπαδοί θα είναι χαρούμενοι που έρχονται στο Vélodrome» ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ σε ερώτηση για το προπονητικό του στυλ απάντησε: «Οι αγώνες κερδίζονται σε προπονήσεις όλη την εβδομάδα. Χρειάζεσαι ένταση. Το χρειάζεται το σύγχρονο ποδόσφαιρο. Πρέπει να σπάσεις τα όρια, να έχεις μια γρήγορη ομάδα… Έχω ένα επιτελείο βοηθών, με βοηθούν.

Θα είναι ένα λίγο άγχος για τους παίκτες, αλλά τους σεβόμαστε. Δεν θέλω να μιλάω για τους προκατόχους μου, αλλά δεν μου αρέσει η γραμμή με τετράδα στο κέντρο όπως στο 4-4-2. Προτιμώ το 4-3-3 ή το 4-2-3-1. Έχω διαφορετική γνώμη για το παιχνίδι σε σχέση με τον Μαρθελίνο». Παράλληλα παραδέχθηκε πως ο χαρακτήρας πολλές φορές δεν τον κάνει αγαπητό στον χώρο, αλλά τόνισε πως ανέκαθεν είχε εξαιρετικές σχέσεις με τους παίκτες του.

«Στην καριέρα μου ελάχιστοι μιλούσαν καλά για μένα. Εκτός γηπέδου ακούω πολύ τους παίκτες μου, τους λέω πράγματα στα μούτρα. Προσπαθώ να είμαι διαφανής, οι παίκτες εκτιμούν όταν τους λέμε την αλήθεια. Πρέπει ακόμα να βελτιωθώ στις σχέσεις μου με τους προπονητές μου, αλλά όχι με τους παίκτες μου» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X