Άρης: Συνθήματα κατά Καρυπίδη στο Καραϊσκάκη από οπαδούς του Ολυμπιακού

Άρης: Συνθήματα κατά Καρυπίδη στο Καραϊσκάκη από οπαδούς του Ολυμπιακού
Photo Credits: INTIME

Για πρώτη φορά οι μερίδα οργανωμένων οπαδών του Ολυμπιακού έβαλε στο μάτι τον ιδιοκτήτη του Άρη, Θόδωρο Καρυπίδη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δεν ήταν συνηθισμένο τα προηγούμενα χρόνια για τον Θόδωρο Καρυπίδη να ακούει υβριστικά συνθήματα στο Καραϊσκάκη. Στο περιθώριο της νίκης του Ολυμπιακού κόντρα στον Άρη, μερίδα των οργανωμένων οπαδών της ομάδας του Πειραιά τον αποδοκίμασε.

Οι καλές σχέσεις που είχε ο Ολυμπιακός και ο Άρης ανήκουν στο παρελθόν. Όπως όλα δείχνουν μάλιστα αυτές οι εποχές πέρασαν ανεπιστρεπτί. Αυτό είναι φανερό κι από τον τρόπο που βγαίνουν τα ρεπορτάζ στο MEGA για τα χρέη του Άρη και τον συμπαίκτη που ψάχνει στην ΠΑΕ.

Συνεπώς δεν είναι κάτι που έχει ξεκινήσει από την αναμέτρηση των δύο ομάδων στο Καραϊσκάκη. Κρατάει από πέρυσι και μάλιστα στο φινάλε της σεζόν. Ο Θόδωρος Καρυπίδης δε έχει κάνει και λόγο δημόσια για τα θέματα που έχει με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Φυσιολογικό κι επόμενο ήταν λοιπόν να έχουμε και μια μικρή αντίδραση από τους οργανωμένους του Ολυμπιακού. Αμέσως μετά το 4-1 που σημείωσε η ομάδα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ, άρχισαν συνθήματα σε βάρος του Θόδωρου Καρυπίδη.

Πηγή: Sportime.gr

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X