Σούπερ προσφορά* στο Super Cup του μπάσκετ από το Pamestoixima.gr

Σούπερ προσφορά* στο Super Cup του μπάσκετ από το Pamestoixima.gr

Πολλές στοιχηματικές επιλογές από το Pamestoixima.gr για τους ημιτελικούς Περιστέρι-Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η σεζόν ξεκινάει στο μπάσκετ με το Super Cup. Το πρώτο τρόπαιο της περιόδου διεκδικούν στη Ρόδο ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός, το Περιστέρι και ο ΠΑΟΚ.

Οι ημιτελικοί γίνονται την Παρασκευή. Στις 17:00 ξεκινάει ο πρώτος αγώνας, Περιστέρι-Ολυμπιακός και ακολουθεί στις 20:30 ο δεύτερος ημιτελικός, ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός.

Οι ομάδες που θα προκριθούν θα αναμετρηθούν την Κυριακή, στις 20:30, στον μεγάλο τελικό. Το ενδεχόμενο να δούμε το πρώτο ντέρμπι Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού είναι πιθανό, εκτός αν γίνει κάποια έκπληξη στους ημιτελικούς.

Στο Pamestoixima.gr ζεις το παιχνίδι περισσότερο από ποτέ. Με τις αποδόσεις που ήθελες, πλούσιο πρόγραμμα live streaming και άφθονες στοιχηματικές επιλογές για όλους τους αγώνες.

Το παιχνίδι σου γίνεται πιο γρήγορο, πιο απλό, πιο σύγχρονο και πιο προσωποποιημένο από ποτέ.

Τώρα το ανανεωμένο Pamestoixima.gr σε υποδέχεται με μία σούπερ τριπλή προσφορά* δωρεάν χωρίς κατάθεση!

Σούπερ προσφορά στο ντέρμπι της Super League Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ

Στο ποδόσφαιρο ολοκληρώνεται σήμερα η 6η αγωνιστική της Super League με 3 παιχνίδια. Στις 17:30 παίζουν ο Πανσερραϊκός με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Στις 20:30 ο Αστέρας Τρίπολης υποδέχεται τον Παναθηναϊκό και στις 21:00 η ΑΕΚ αντιμετωπίζει στην OPAP Arena τον Ατρόμητο.

Tα ματς της Super League προσφέρονται με ενισχυμένη απόδοση** στο τελικό αποτέλεσμα από το Pamestoixima.gr.

Ακολουθεί η 7η αγωνιστική στην οποία ξεχωρίζει το ντέρμπι Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ. Την Κυριακή, στις 19:30, στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαϊδης», διεξάγεται το μεγάλο παιχνίδι.

Το Pamestoixima.gr προφέρει πολλές στοιχηματικές επιλογές για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ τόσο πριν από την έναρξη όσο και κατά τη διάρκειά του.

To ντέρμπι της Super League προσφέρεται με ενισχυμένη απόδοση** στο τελικό αποτέλεσμα, ενώ τους περιμένει όλους και μια σούπερ προσφορά* από την Παρασκευή (29/09).

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

**Ισχύει για την αγορά “Τελικό Αποτέλεσμα – Νικητής Αγώνα” και “Τελικό Αποτέλεσμα – Ενισχυμένες Αποδόσεις” έως την έναρξη του αγώνα.

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ 1114 | Παίξε Υπεύθυνα

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X