Αγωνία για Μπράμπετς στον Άρη

Αγωνία για Μπράμπετς στον Άρη
Photo Credits: INTIME

Εντός της ημέρας θα υποβληθεί σε εξετάσεις ο Γιάκουμπ Μπράμπετς, για να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του, ενόψει και του αγώνα του Άρη με την Κηφισιά

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με πρόβλημα τραυματισμού αποχώρησε στο 37ο λεπτό της αναμέτρησης του Άρη με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη, για την 6η αγωνιστική της Stoiximan Super League, ο Γιάκουμπ Μπράμπετς.

Ο Τσέχος αμυντικός αισθάνθηκε ενοχλήσεις, κοντά στο γόνατο, και αμέσως ζήτησε αλλαγή, ώστε να αποφύγει τα χειρότερα.

Ωστόσο, η κρίσιμη ημέρα για τον διεθνή άσο, είναι η σημερινή, καθώς θα υποβληθεί σε εξετάσεις, για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματός του και να φανεί αν ο Άκης Μάντζιος μπορεί να τον υπολογίζει για το επόμενο παιχνίδι με την Κηφισιά, στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ο Μπράμπετς, αυτή τη στιγμή είναι αμφίβολος, οπότε είναι πολύ πιθανό απέναντι στους νεοφώτιστους είναι ο Φραν Βέλεθ και μπορεί να πάρει φανέλα βασικού, ακόμα και αν ο Μπράμπετς αποφύγει τα χειρότερα, για να προφυλαχθεί ενόψει και της συνέχειας.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X