Ποτσετίνο: «Μια νίκη για να... χτίσουμε το μομέντουμ μας»

Ποτσετίνο: «Μια νίκη για να... χτίσουμε το μομέντουμ μας»
Photo Credits: INTIME

Ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο δήλωσε ότι η Tσέλσι άξιζε τη νίκη (1-0) επί της Μπράιτον στο Λιγκ Καπ και ελπίζει ότι το αποτέλεσμα θα βοηθήσει την ομάδα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Νίκολας Τζάκσον σκόραρε στο 50ο λεπτό του αγώνα του τρίτου γύρου, καθώς η Τσέλσι σημείωσε την πρώτη της νίκη μετά από σε τέσσερα παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις και θα αντιμετωπίσει την Μπλάκμπερν στους «16».

Η Τσέλσι βρίσκεται στη 14η θέση στο πρωτάθλημα με μια νίκη μετά από έξι παιχνίδια μέχρι στιγμής, ενώ έχει πετύχει μόλις πέντε γκολ στη διοργάνωση.

«Η ομάδα ανταποκρίθηκε καλά. Είμαι πολύ ευχαριστημένος με την απόδοση και πάλι», είπε ο Ποτσετίνο. «Είμαι χαρούμενος για τη νίκη… Ήταν απαραίτητη.

Στο δεύτερο ημίχρονο κυριαρχήσαμε στο παιχνίδι και αξίζαμε πλήρως τη νίκη… Νομίζω ότι είναι σημαντικό να συνεχίσουμε στη διοργάνωση έτσι ώστε να χτίσουμε την εμπιστοσύνη μας και το μομέντουμ μας. Ας ελπίσουμε ότι μπορούμε να πάρουμε αυτή τη δυναμική στο μέλλον» πρόσθεσε.

Ο αριστερός μπακ Μπεν Τσίλγουελ αναγκάστηκε να αποχωρήσει από τον αγώνα, με τον Ποτσετίνο να λέει ότι φαινόταν ότι ήταν τραυματισμός του οπίσθιου μηριαίου. Ο Άγγλος αμυντικός έχασε αρκετούς μήνες δράσης την περασμένη σεζόν, συμπεριλαμβανομένου του Παγκοσμίου Κυπέλλου, λόγω ενός προβλήματος στον μηρό.

«Πρέπει να αξιολογήσουμε τον τραυματισμό», είπε ο Ποτσετίνο.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X