Σβαμπ: «Για τα γενέθλιά μου, θέλω να νικήσουμε τον Παναθηναϊκό»

Σβαμπ: «Για τα γενέθλιά μου, θέλω να νικήσουμε τον Παναθηναϊκό»
Photo Credits: INTIME

Ανήμερα των γενεθλίων του ο Στέφαν Σβαμπ αγωνίστηκε στη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Βόλου και σε δηλώσεις του μετά το παιχνίδι αποκάλυψε την... εορταστική ευχή του

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το «παρών» έδωσε ο Στέφαν Σβαμπ την ημέρα των γενεθλίων του στην άνετη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Βόλου με 3-0 στην Τούμπα. Έτσι ο ΠΑΟΚ πήρε την καλύτερη ψυχολογική ώθηση και πλέον στρέφει το βλέμμα του στο ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο (01/10).

Ο Αυστριακός μέσος του ΠΑΟΚ σε δηλώσεις του μετά το παιχνίδι αποκάλυψε μια… ιδιαίτερη ευχή για τα γενέθλιά του.

«Είναι ξεχωριστό να παίζω την ημέρα των γενεθλίων μου. Διανύουμε μια εξαιρετική περίοδο σαν ομάδα. Ήταν εντολή του κόουτς να δώσω το περιβραχιόνιο στον Τσιγγάρα, κανονικά θα το έδινα στον Ζίφκοβιτς αλλά βγήκε και εκείνος. Του άξιζε το περιβραχιόνιο.

Είναι σημαντικό που δημιουργούμε ευκαιρίες όταν δημιουργείς ευκαιριες μπορείς να σκοράρεις και γκολ. Είχαμε πολύ καλές στιγμές για να σκοράρουμε. Πραγματικά σήμερα ήμασταν πιο δυνατοί και το ελέγχαμε από την αρχή μέχρι το τέλος. Σίγουρα εύχομαι υγεία για μένα και την οικογένεια μου, εύχομαι να είμαι δυνατός και να παίζω για πολλά χρόνια. Επειδή είναι εβδομάδα ευχών, θέλω και τη νίκη την Κυριακή κόντρα στον Παναθηναϊκό», ανέφερε ο Σβαμπ.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X