Επίσημη η «βόμβα» των Μπακς: Ανακοίνωσαν τον Λίλαρντ!

Επίσημη η «βόμβα» των Μπακς: Ανακοίνωσαν τον Λίλαρντ!
Photo Credits: INTIME

Επίσημη μορφή πήρε η «βόμβα» του καλοκαιριού στο NBA, αφού οι Μιλγουόκι Μπακς ανακοίνωσαν την απόκτηση του Ντέμιαν Λίλαρντ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Επίσημη μορφή πήρε η «βόμβα» του καλοκαιριού στο NBA, αφού οι Μιλγουόκι Μπακς ανακοίνωσαν την απόκτηση του Ντέμιαν Λίλαρντ!

Όπως είχε γίνει γνωστό νωρίτερα, οι Μπακς ήρθαν σε συμφωνία με τους Μπλέιζερς για την απόκτηση του 33χρονου σούπερ σταρ, σε μια ανταλλαγή που εμπλέκονται τρεις ομάδες.

Συγκεκριμένα οι Μπακς έστειλαν στο Πόρτλαντ τον Τζρου Χόλιντεϊ και δύο draft picks, ενώ ο Γκρέισον Άλεν πηγαίνει στους Φοίνιξ Σανς που αποκτούν από τους Μπλέιζερς τους Γιουσούφ Νούρκιτς, Νασίρ Λιτλ και Κίον Τζόνσον.

Το αντίθετο δρομολόγιο θα ακολουθήσουν ο ΝτεΆντρε Έιτον και ο ρούκι Τουμανί Καμαρά, με τους Μπακς τα ξημερώματα της Πέμπτης, να ανακοινώνουν και επίσημα την απόκτηση του Ντέμιαν Λίλαρντ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Μπακς αναφέρει:

«Φίλαθλοι των Μπακς, σήμερα είναι μια υπέροχη ημέρα για το Μιλγουόκι! Όταν έχεις την σπάνια ευκαιρία να συνδυάσεις έναν από τους κορυφαίους παίκτες του NBA, με ένα υψηλού επιπέδου ρόστερ που έχει πολύ υψηλούς στόχους, το πραγματοποιείς. Είμαστε ενθουσιασμένοι που καλωσορίζουμε τον εφτά φορές All-Star, Ντέμιαν Λίλαρντ στους Μπακς.

Ο Ντέιμ είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος που η ηγετική του ικανότητα, η εμπειρία του και η ικανότητά του να παίρνει τις σωστές αποφάσεις την κρίσιμη στιγμή, θα δέσει άψογα με το γεμάτο και υψηλού επιπέδου ρόστερ που διαθέτουμε. Γνωρίζουμε ότι οι απαιτήσεις σας για την φετινή σεζόν είναι υψηλές και είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε.

Το προπονητικό camp θα ξεκινήσει την Τρίτη, υπό την ηγεσία του προπονητή μας Έντριαν Γκρίφιν, που έχει μαζί του ένα εξαιρετικό επιτελείο. Οι ομάδας μας είναι ενωμένη και αυτό περιλαμβάνει και εσάς, τους εκπληκτικούς μας φιλάθλους. Θα σας δούμε όλους στο Fiserv Forum. Πάμε Μπακς».

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X