No Μέσι, no party για την Ίντερ Μαϊάμι: Ήττα από το Χιούστον στον τελικό του US Cup

No Μέσι, no party για την Ίντερ Μαϊάμι: Ήττα από το Χιούστον στον τελικό του US Cup
Photo Credits: INTIME

Ο Αργεντινός σταρ, Λιονέλ Μέσι, δεν ήταν σε θέση να βοηθήσει την ομάδα του στον τελικό του US Cup, με την Ίντερ Μαϊάμι να γνωρίζει την ήττα από το Χιούστον

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Αργεντινός σταρ, Λιονέλ Μέσι, δεν ήταν σε θέση να βοηθήσει την ομάδα του στον τελικό του US Cup, με την Ίντερ Μαϊάμι να γνωρίζει την ήττα από το Χιούστον με 2-1.

Ο Μέσι τέθηκε νοκ άουτ από τον τελικό του αμερικανικού Κυπέλλου λόγω τραυματισμού, με την Ίντερ Μαϊάμι να εμφανίζεται αποδυναμωμένη, δίνοντας την ευκαιρία στην Χιούστον να στήσει πάρτι στο πρώτο ημίχρονο.

Οι τυπικά φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τον Γκρίφιν Ντόρσεϊ στο 24ο λεπτό, ενώ στο 33′ ο Αμίν Μπασί ευστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι δίνοντας «αέρα» δύο τερμάτων στην Χιούστον, που έβαλε γερές βάσεις για την κατάκτηση του τροπαίου.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Ίντερ Μαϊάμι πίεσε για να μπει ξανά στο παιχνίδι, όμως το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει με τον Γιοζέφ Μαρτίνεζ σε 1-2 στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων.
Το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή της αναμέτρησης, βρήκε την Χιούστον να πανηγυρίζει το δεύτερο Κύπελλο της ιστορίας της, πέντε χρόνια μετά την κατάκτηση του πρώτο τροπαίου.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X