ΑΕΚ: Διέλυσε (15-3) και τους Τράχωνες και έκανε το 3Χ3!

ΑΕΚ: Διέλυσε (15-3) και τους Τράχωνες και έκανε το 3Χ3!
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ πέτυχε την 3η σερί νίκη της στο πρωτάθλημα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την 3η σερί νίκη της στο πρωτάθλημα πανηγύρισε η ομάδα ποδοσφαίρου σάλας της ΑΕΚ που επιβλήθηκε με το ευρύ 15-5 των Τραχώνων Αλίμου εκτός έδρας για την 3η αγωνιστική της Futsal Super League.

Οι Κυπελλούχοι έπαιξαν πολύ όμορφο ποδόσφαιρο και σημείωσαν την 3η τους νίκη σε ισάριθμους αγώνες παραμένοντας έτσι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Μάλιστα, η ΑΕΚ για τρίτο διαδοχικό παιχνίδι σκόραρε διψήφιο αριθμό τερμάτων, δείχνοντας ότι επιθετικά αποτελεί την κορυφαία ομάδα του Πρωταθλήματος.

Σε… τρελά κέφια ήταν ο Πάις που σκόραρε 4 τέρματα από νωρίς και μαζί με το γκολ του Φίτο, η ΑΕΚ προηγήθηκε με 0-5 μόλις στο 7′. Οι «κιτρινόμαυροι» ανέβασαν ακόμα περισσότερο το δείκτη του σκορ, φτάνοντας στο 0-7 με τέρματα των Σάλας και Τροβάτο.

Ο Άγγελος Εμμανουηλίδης δοκίμασε διάφορα σχήματα και έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες του. Το σκηνικό δεν άλλαξε ούτε στο β’ μέρος. Στο 25′ η ΑΕΚ ήδη προηγούνταν με 11-2, με το τελικό σκορ να είναι το 15-5.

Η ΑΕΚ στρέφει την προσοχή της στο παιχνίδι με το Νέο Ικόνιο την προσεχή Κυριακή (01/10, 17:15) στο κλειστό «Ν. Γραμματικός» της Σαλαμίνας με μοναδικό στόχο το «4Χ4».

Τράχωνες Αλίμου – ΑΕΚ 5-15

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X