Super League: «Περίπατος» για τον ΠΑΟΚ, άνετη νίκη (3-0) επί του Βόλου

Super League: «Περίπατος» για τον ΠΑΟΚ, άνετη νίκη (3-0) επί του Βόλου
Photo Credits: INTIME

Δε δυσκολεύτηκε να ξεπεράσει το εμπόδιο του Βόλου ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα και επικράτησε άνετα με «τριάρα»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εύκολη δουλειά για τον ΠΑΟΚ απέναντι στο Βόλο στην Τούμπα.

Με τις δύο ασίστ του Τάισον και το πρώτο γκολ του Σαμάτα με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, οι Θεσσαλονικείς νίκησαν 3-0 τον Βόλο, συνέχισαν στο -3 από τον Ολυμπιακό και ετοιμάζονται για Λεωφόρο.

Το ματς

Οι φιλοξενούμενοι κατέγραψαν την πρώτη φάση του αγώνα μόλις στο 5ο λεπτό της αναμέτρησης με σουτ του Μαχαίρα έξω από την περιοχή που απέκρουσε ο Κοτάρσκι και έκτοτε… σίγησαν στο γήπεδο.

Ο ΠΑΟΚ ανέλαβε τα ηνία του αγώνα, πηγαίνοντας το ματς στο τέμπο του, αναγκάζοντας την ομάδα της Μαγνησίας να περιοριστεί στα αμυντικά της καθήκοντα, δοκιμάζοντας διαρκώς τα αντανακλαστικά του Παπαδόπουλου.

Σαμάτα και Σβαμπ άνοιξαν τον χορό των ευκαιριών για τους γηπεδούχους στο 11΄ με διπλή ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ, αν και ο Αυστριακός είδε την τύχη να του γυρνά την πλάτη στο 24′. Ο Αντρίγια επιχείρησε την σέντρα, με τον Σβαμπ να στέλνει τη μπάλα στο δεξί δοκάρι του εξουδετερωμένου αντίπαλου πορτιέρε και ο Τσιγγάρας σε απόσταση αναπνοής κατάφερε να αστοχήσει.

Οι Θεσσαλονικείς δεν πτοήθηκαν, διατήρησαν το πόδι στο… γκάζι αλλά και πάλι βρήκαν δοκάρι. Για την ακρίβεια, τέσσερα λεπτά αργότερα, όταν από τα πόδια του Ζίβκοβιτς, η μπάλα έφτασε στον Σάστρε (σ.σ. επανεμφάνιση στην αρχική σύνθεση του ΠΑΟΚ μετά από 123 ημέρες) και ο Ισπανός είδε το σουτ του να σταματά στο δοκάρι του Παπαδόπουλου!

Εν τέλει, μετά από δύο δοκάρια και κυριαρχία για 39 λεπτά, ο ΠΑΟΚ μετουσίωσε την υπεροχή του σε γκολ μέσα από στατική φάση. Ο Τάισον ανέλαβε την εκτέλεση φάουλ και ο Κουλιεράκης «κάρφωσε» τη μπάλα με κεφαλιά στα δίχτυα του Βόλου, ανοίγοντας το σκορ για τους ασπρόμαυρους (1-0), μετά κι από έλεγχο VAR.

Το 1-0 όμως φάνταζε «φτωχό» μπροστά στον ορεξάτο ΠΑΟΚ και Τάισον, ο οποίος με μία απίστευτη ενέργεια, κουβαλώντας τη μπάλα πίσω από το κέντρο, μετά από πάσα του Σβαμπ, τη γύρισε ωραία στ’ αριστερά με τον Μουργκ να γράφει σε κενή εστία το 2-0. Σκορ ημιχρόνου στο γήπεδο της Τούμπας απέναντι σε έναν Βόλο που αδυνατούσε να βγάλει αντίδραση…

Στο 55′ ο ΠΑΟΚ «καθάρισε» με συνοπτικές διαδικασίες, ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 3-0. Ο Μπάμπα έκανε τη σέντρα απ΄τα αριστερά, η άμυνα του Βόλου δεν μπόρεσε να απομακρύνει και στην εξέλιξη της φάσης ο Σαμάτα έγινε κάτοχος της μπάλας μέσα στην περιοχή, την έφερε ωραία μπροστά του, πέρασε τον Παπαδόπουλο και πλάσαρε, πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ με την ασπρόμαυρη φανέλα.

Ο ΠΑΟΚ έκανε ό,τι ήθελε στο γήπεδο και στο β΄μέρος ενώ ο Ζίβκοβιτς λίγο έλειψε να γράψει το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ, με τον Σέρβο να πλασάρει ουσιαστικά σε κενή εστία αλλά ο Τσοκάνης τελευταία στιγμή έδιωξε τη μπάλα πάνω στη γραμμή.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΠΑΟΚ (Ρ. Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Μπάμπα, Έκονγκ, Κουλιεράκης (Νέσμπεργκ 77’), Σάστρε, Σβαμπ (Οζντόεφ 65’), Τσιγγάρας, Μουργκ, Τάισον (Κωνσταντέλιας 65’), Αντρίγια (Ντεσπόντοφ 65’), Σαμάτα (Τζίμας 81’).
ΝΠΣ Βόλος (Κ. Μπράτσος): Παπαδόπουλος, Άλχο (Καλογερόπουλος 56’), Λούνα, Τάχατος , Τσοκάνης,Γκλάβτσιτς, Τρουιγέ (Έντζιν 46’), Κόμπα (Μεταξάς 65’), Κορνέτ, Μαχαίρας, Γκαρσία (Μωραϊτης 65’).
Διαιτητής: Σιδηρόπουλος Αναστάσιος
Βοηθοί: Κωσταράς Πολυχρόνης, Κούλα Χασάν
Τέταρτος: Τσιάρας Παναγιώτης Ραφαήλ
VAR: Μανούχος, Κόλλιας

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X