Super League: Μοιρασιά στο Αγρίνιο - Έμεινε στο 1-1 ο Παναιτωλικός με τον ΟΦΗ

Super League: Μοιρασιά στο Αγρίνιο - Έμεινε στο 1-1 ο Παναιτωλικός με τον ΟΦΗ
Photo Credits: INTIME

Ματς πολλών ευκαιριών στο Αγρίνιο, εκεί όπου ο καλύτερος ΟΦΗ του πρώτου μέρους και ο Παναιτωλικός των μεγάλων ευκαιριών του β' αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο ΟΦΗ πέτυχε ένα γκολ (Φελίπε – 20΄) κι είχε ένα δοκάρι (Μπάκιτς – 48΄) στην αναμέτρηση που άνοιξε την αυλαία της 6ης αγωνιστικής της Super League, ωστόσο «κόλλησε» στην ισοπαλία (1-1) απέναντι στον γηπεδούχο Παναιτωλικό που προηγήθηκε με τον Μαλή (10΄) με τις δύο ομάδες να έχουν από ένα ημίχρονο υπεροχής – Χωρίς νίκη παραμένει η ομάδα του Αγρινίου, έπειτα από έξι αγωνιστικές στο φετινό πρωτάθλημα.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι κι άνοιξαν το σκορ στο 10ο λεπτό.

Μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Πέδρο πήρε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι, ο Μαλής που έκανε την κίνηση στο δεύτερο δοκάρι έπιασε στον…ύπνο την άμυνα του ΟΦΗ κι έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα (1-0).

Οι φιλοξενούμενοι σταδιακά άρχισαν να ισορροπούν το ματς – με κινητήριο μοχλό τον Μπάκιτς – να κυκλοφορούν αποτελεσματικά την μπάλα και να απειλούν την εστία των Αγρινιωτών.

Η…απάντηση του ΟΦΗ (1-1)

Το γκολ της ισοφάρισης ήρθε για τον ΟΦΗ στο 20΄. Σουτ του Γκαγέγκος μέσα από την περιοχή η μπάλα κόντραρε στα σώματα των παικτών του Παναιτωλικού, ο Φελίπε πήρε το…ριμπάουντ και με διαγώνιο σουτ βρήκε στόχο (1-1).

Η κρητική ομάδα απέκτησε την πλήρη υπεροχή στην αναμέτρηση κι έφτανε με μεγάλη ευκολία στα αντίπαλα καρέ, την ώρα που οι γηπεδούχοι έκαναν πολλά λάθη στο χώρο του κέντρου κι έχαναν όλες τις δεύτερες μπάλες.

Δοκάρι ο Μπάκιτς

Ο ΟΦΗ «άγγιξε» το δεύτερο γκολ στο 48΄, όταν μετά από πάσα του Γκλάζερ στην πλάτη της άμυνας των γηπεδούχων, ο Μπάκιτς με σουτ απέναντι από τον Καπίνο έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και ο επερχόμενος Φελίπε με πλασέ δεν βρήκε στόχο.

Νέα χαμένη ευκαιρία για τον ΟΦΗ στο 50΄. Μετά από σέντρα του Μπάκιτς, ο ανενόχλητος Φελίπε πήρε την κεφαλιά με τον Καπίνο να διώχνει σωτήρια με το δεξί χέρι.

Τρεις αλλαγές

Ο τεχνικός του Παναιτωλικού, Γκάμπριελ Σούρερ, βλέποντας την ομάδα του να…μπάζει νερά και τον κόσμο να γκρινιάζει (non stop) στην εξέδρα, προχώρησε σε τρεις μαζεμένες αλλαγές στο 52΄, ρίχνοντας στο ματς τους Φρ. Ντουάρτε, Σενγκέλια και Ξενιτίδη, αντί των Ντίας, Βοϊλη και Χουάνπι.

Ανέβασε…στροφές ο Παναιτωλικός

Οι γηπεδούχοι άρχισαν να ισορροπούν το παιχνίδι και να δείχνουν πιο απειλητικοί αναζητώντας το δεύτερο γκολ με μπροστάρη τον Ζοάο Πέδρο.

Μεγάλη ευκαιρία για τον Παναιτωλικό στο 79΄. Ο Ντουάρτε απέναντι από τον Μπάουμαν δεν κατάφερε να σκοράρει με τον τερματοφύλακα του ΟΦΗ να κάνει μεγάλη απόκρουση.

Νέα καλή στιγμή για τους γηπεδούχους στο 81΄. Ο Σενγκέλια δεν κατάφερε να νικήσει τον Μπάουμαν και στη συνέχεια της φάσης αστόχησε ο Πέδρο.

Ο ΟΦΗ είχε τις δικές του στιγμές στο 87΄, με κεφαλιά του Λαμπρόπουλου από θέση βολής που έδιωξε ο Καπίνο και στο 91΄με κεφαλιά του Μοσκέρα που έφυγε άουτ.

Ο Παναιτωλικός που προβλημάτισε με την εμφάνισή του (μετά το 1-0) στο α΄ημίχρονο και τα άκουσε από τον κόσμο του, δεν κατάφερε ούτε αυτή την φορά να πάρει το «τρίποντο» – ανεβάζοντας…στροφές και χάνοντας μεγάλες ευκαιρίες στο β΄μέρος – και παραμένει χωρίς νίκη στη φετινή κούρσα του πρωταθλήματος.

Στην αντίπερα όχθη, η ομάδα του Ηρακλείου επέβαλε την κυριαρχία του στο πρώτο 45λεπτο και έπειτα απ΄ το γρήγορο γκολ που δέχτηκε, ισοφάρισε είχε ένα δοκάρι, χωρίς όμως να βρει το δεύτερο τέρμα που θα έγερνε υπέρ του την πλάστιγγα της νίκης.

Ο διαιτητής Κωνσταντίνος Ανδριανός (Αχαϊας) έδειξε κίτρινη κάρτα στους Πασαλίδη, Λάρσον, Καρέλη, Μπαλντασάρα.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γκάμπριελ Σούρερ): Καπίνο, Μαυρίας (58΄Λιάβας), Μαλής, Ντουάρτε Μπρ., Τορεχόν, Πέρες, Μπαλντασάρα, Χουάνπι (52΄Ξενιτίδης), Βοΐλης (52΄Σενγκέλια), Ντίας (52΄Ντουάρτε Φρ.), Πέδρο (88΄Καρέλης).

ΟΦΗ (Βάλντας Νταμπράουσκας): Μπάουμαν, Λάρσον, Πασαλίδης (69΄Λαμπρόπουλος), Γκαγέγκος (69΄Μοσκέρα), Βούρος, Καρώ, Θοράρινσον (69΄Αμπάντα), Φελίπε (84΄Τοράλ), Μεγιάδο, Γκλάζερ (78΄Νέιρα), Μπάκιτς.

*Να σημειωθεί πως ο επιθετικός, Φελίπε αποχώρησε τραυματίας από το ματς του Αγρινίου.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X