Διακοπή στο Αχαρναϊκός-Πιερικός: Τραυματίστηκε ο βοηθός από φωτοβολίδα κρότου-λάμψης (VIDEO)

Διακοπή στο Αχαρναϊκός-Πιερικός: Τραυματίστηκε ο βοηθός από φωτοβολίδα κρότου-λάμψης (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Η αναμέτρηση του Αχαρναϊκού με τον Πιερικό στο πλαίσιο της 4ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, διεκόπη για δέκα λεπτά στο 27′ λόγω τραυματισμού του βοηθού

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η αναμέτρηση του Αχαρναϊκού με τον Πιερικό στο πλαίσιο της 4ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, διεκόπη για δέκα λεπτά στο 27′ λόγω τραυματισμού του βοηθού!

Απίστευτα πράγματα στο Αχαρναϊκός – Πιερικός στο Μενίδι!

Σύμφωνα με την ΕΡΑ Σπορ, το ματς διεκόπη, έπειτα από φωτοβολίδα κρότου-λάμψης που πέταξε οπαδός των γηπεδούχων και η οποία τραυμάτισε τον πρώτο βοηθό της αναμέτρησης κ. Παγουρτζή (Πειραιά)!

Ο διαιτητής του αγώνα κ. Αλατσάκης (Πειραιά) αμέσως διέκοψε το ματς για να παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες στον βοηθό του.


Μετά από δέκα λεπτά διαβουλεύσεων και αφού ο πρώτος βοηθός ήταν σε θέση να συνεχίσει, ο διαιτητής έδωσε και πάλι συνέχεια στο παιχνίδι το οποίο την ώρα της διακοπής ήταν στο 0-0 και έτσι ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X