Η ανάρτηση Ζήκου για τον τραυματισμό του Μάγκνουσον: «Περαστικά και γρήγορα γιατί το πρωτάθλημα μας, τον έχει ανάγκη!!» (ΦΩΤΟ)

Η ανάρτηση Ζήκου για τον τραυματισμό του Μάγκνουσον: «Περαστικά και γρήγορα γιατί το πρωτάθλημα μας, τον έχει ανάγκη!!» (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στον τραυματισμό του αμυντικού του Παναθηναϊκού, Μάγκνουσον αναφέρεται σε ανάρτησή του ο Άκης Ζήκος πλέκοντας το εγκώμιο του ποδοσφαιριστή

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Παναθηναϊκός εκτός από το ντέρμπι έχασε στο ματς με την ΑΕΚ με σοβαρό τραυματισμό και τον Μάγκνουσον που θα πρέπει να απουσιάσει από τα γήπεδα για έξι μήνες, με τον Άκη Ζήκο να εκθειάζει την αξία του άσου των «πράσινων».

Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, Άκης Ζήκος, λοιπόν, σε ανάρτησή του στο Instagram αναφέρεται στον αμυντικό του Παναθηναϊκού, του εύχεται ταχεία ανάρρωση πλέκοντας το εγκώμιο της ποδοσφαιρικής του αξίας και όχι μόνο.

«Δυστυχώς ακόμα ένας ποδοσφαιριστής, με μεγάλη ποδοσφαιρική αξία κ ακόμα μεγαλύτερη προσωπικότητα κ ήθος, θα υποστεί το «μαρτυριο» της εξάμηνου αποχής από τα γήπεδα. Περαστικά κ γρήγορα γιατί το πρωτάθλημα μας, τον έχει ανάγκη!!», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Ζήκος.

Δείτε την ανάρτηση:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Zikos Akis (@akzios)

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X