Κλείνει το… μάτι στους Νικς ο Μάτζικ Τζόνσον

Κλείνει το… μάτι στους Νικς ο Μάτζικ Τζόνσον
Photo Credits: INTIME

Μπορεί να δηλώνει αιώνια πιστός στους Λος Άντζελες Λέικερς, όμως αυτό δεν αποτρέπει τον Μάτζικ Τζόνσον από το να κοιτάει και προς άλλες ομάδες του ΝΒΑ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε συνέντευξή του στο Associated Press ο θρύλος των «λιμνανθρώπων» απάντησε σχετικά με αυτό το ενδεχόμενο πως «η μοναδική ομάδα την οποία θα σκεφτόμουν είναι οι Νικς, θα μου κέντριζε το ενδιαφέρον». Και πρόσθεσε σχετικά: «Είναι ο τρόπος που οι φίλαθλοι των Νικς αγαπούν το μπάσκετ. Λατρεύω να έρχομαι στη Νέα Υόρκη, να επισκέπτομαι το Garden και να βλέπω τους Νικς να παίζουν».

Μάλιστα, αποκάλυψε πως έχει απορρίψει τους Ουόριορς, τους Χοκς και τους Πίστονς από το ΝΒΑ για να μπει μέτοχος και υπογράμμισε ξανά για τους Νικς: «Θα ήταν κάτι που πραγματικά θα σκεφτόμουν αν παρουσιαζόταν μια τέτοια ευκαιρία. Πέραν τούτου, θα μείνω πάντα πιστός στους Λέικερς, ακόμα και τώρα που είμαι ένας απλός φίλαθλος».

Υπενθυμίζεται πως ο Μάτζικ Τζόνσον από το 2012 κι έπειτα ασχολείται ενεργά με ομάδες στις ΗΠΑ, έχοντας κατά καιρούς μετοχές σε συλλόγους μπέιζμπολ, ράγκμπι (NFL) και στο ποδοσφαιρικό MLS.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X