Γκουαρδιόλα: «Ο Γουόκερ είναι εξαντλημένος, όπως και οι υπόλοιποι παίκτες μου»

Γκουαρδιόλα: «Ο Γουόκερ είναι εξαντλημένος, όπως και οι υπόλοιποι παίκτες μου»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα εξέφρασε την ανησυχία του για τους «εξαντλημένους» παίκτες του στη Μάντσεστερ Σίτι, αφού τους είπαν ότι θα πρέπει να επιστρέψουν από τον αγώνα της Τετάρτης το βράδυ, με τη Νιούκαστλ με πούλμαν!

Κανονικά, στον Πεπ αρέσει η ομάδα του να επιστρέφει από τα εκτός έδρας παιχνίδια με τρένο ή αεροπλάνο, αλλά δεν υπάρχουν αργά το βράδυ τρένα που να εξυπηρετούν και το προσωπικό είπε στον τεχνικό της Σίτι ότι ούτε η πτήση υπάρχει σαν επιλογή. Αντίθετα, θα οδηγήσουν τα 145 μίλια πίσω στο Μάντσεστερ και θα φτάσουν περίπου στις 2 το πρωί της Πέμπτης.

Μπορεί να φαίνεται μια μικρή αναστάτωση, αλλά ο Γκουαρδιόλα, η ομάδα του οποίου ταξιδεύει στη Γουλβς για την Πρέμιερ Λιγκ το Σάββατο, γνωρίζει ότι ορισμένοι από τους παίκτες του ήδη δυσκολεύονται, με τέσσερα εκτός έδρας παιχνίδια να ακολουθούν τις επόμενες 11 ημέρες.

«Θα προσπαθήσουμε να χειριστούμε τα λεπτά [των παικτών] γιατί μετά τον αγώνα, δεν μπορούμε να επιστρέψουμε με αεροπλάνο λόγω προβλήματος ή κάτι με τα αεροπλάνα», είπε ο Γκουαρδιόλα. «Ο μάνατζερ της ομάδας μου είπε ότι συνέβη στον προηγούμενο [αγώνα] στο Λονδίνο. Δεν έχουμε αεροπλάνα για να ταξιδέψουμε πίσω, οπότε πρέπει να πάρουμε λεωφορείο, είναι δύο ή τρεις ώρες [περισσότερο]. Φτάνουμε εδώ τόσο αργά – δεν είμαι σίγουρος τι ώρα – και την Παρασκευή ταξιδεύουμε στη Γουλβς. Στη συνέχεια πάμε στη Γερμανία για να παίξουμε [με τη Λειψία] στο Champions League και αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς».

«Ο Κάιλ Γουόκερ είναι εξαντλημένος. Έχει παίξει 90 λεπτά μετά από 90 λεπτά, πάνω-κάτω, πάνω-κάτω σαν μπακ – όχι όπως πέρυσι που έλεγχε το παιχνίδι στη μέση. Έχει ξοδέψει πολλή ενέργεια, οπότε πρέπει να ξεκουραστεί, διαφορετικά θα μείνει εκτός για εβδομάδες και δεν το θέλουμε», τόνισε επίσης ο πολύπειρος τεχνικός που επιβεβαίωσε ότι ο Κάλβιν Φίλιπς θα ξεκινήσει τον πρώτο του αγώνα για τη σεζόν στη θέση του Ρόντρι, ο οποίος εκτίει ποινή τριών αγώνων για την κόκκινη κάρτα του εναντίον της Νότιγχαμ Φόρεστ το Σάββατο.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X