Θεοφίλου: «Σοβαροί για τη νίκη με τους Τράχωνες»

Εικόνες από το Δούκας - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ μίλησε για την αυριανή αναμέτρηση με τους Τράχωνες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Συνέχεια στις νίκες θέλει δώσει η ΑΕΚ που αντιμετωπίζει αύριο (27/9, 22:00) στο κλειστό του Αγίου Δημητρίου, την ομάδα των Τραχώνων Αλίμου για την 3η αγωνιστική της Futsal Super League.

Η «Ένωση» βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση μετά το 2×2 στο πρωτάθλημα και την κατάκτηση του Super Cup και θέλει να το αποδείξει ακόμα μια φορά απέναντι στην ομάδα των Τραχώνων.

Ο Δημήτρης Θεοφίλου δήλωσε στο aek.gr: «Προερχόμαστε από δύο ευρείες νίκες στις δύο πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος και θεωρώ πως είμαστε πανέτοιμοι για το ματς με τους Τράχωνες Αλίμου. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε έναν αντίπαλο του οποίου η έδρα είναι ένα μικρό σε έκταση γήπεδο. Πάντα τέτοιες έδρες κρύβουν κινδύνους, ωστόσο είμαι σίγουρος πως θα είμαστε σοβαροί από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό και ευελπιστούμε ότι θα πετύχουμε την τρίτη νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια στο πρωτάθλημα».

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X