Οργανωμένη αφωνία: Παναθηναϊκός, Αλαφούζος, κυβέρνηση, ΕΠΟ και Super League ούτε… κιχ για το πανό-ντροπή στην Λεωφόρο για τους δολοφόνους του Μιχάλη!

Οργανωμένη αφωνία: Παναθηναϊκός, Αλαφούζος, κυβέρνηση, ΕΠΟ και Super League ούτε… κιχ για το πανό-ντροπή στην Λεωφόρο για τους δολοφόνους του Μιχάλη!
Photo Credits: INTIME

Παναθηναϊκός, Αλαφούζος, κυβέρνηση, ΕΠΟ και Super League φαίνεται πως ήπιαν το «αμίλητο νερό», ούτε… κιχ για το πανό-ντροπή στην Λεωφόρο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Φαίνεται πως στην Ελλάδα τις τελευταίες ώρες σερβίρεται το «αμίλητο νερό», καθώς δεν ούτε… κιχ για το πανό-ντροπή στην Λεωφόρο για τους δολοφόνους του Μιχάλη Κατσούρη από τον Παναθηναϊκό, τον Γιάννη Αλαφούζο, την κυβέρνηση, την ΕΠΟ και τη Super League.

Ναι, μιλάμε για το πανό-εμετός που σήκωσαν οι οργανωμένοι οπαδοί του Παναθηναϊκού για τους Κροάτες χούλιγκαν που έκαναν τόσο χιλιόμετρα όχι για να πάνε στη Λεωφόρο ή σε κάποια καφετέρια να δουν το ματς της Ντινάμο Ζάγκρεμπ με την ΑΕΚ, αλλά να επιτεθούν με δολοφονικά ένστικτα στη Νέα Φιλαδέλφεια. Και αυτό το πανό αναρτήθηκε σε ματς με την ΑΕΚ από τους φίλους του Παναθηναϊκού για να στηρίξουν τα… αδέλφια τους, όπως λένε που είναι στις φυλακές. Να στηρίξουν τους δολοφόνους του Μιχάλη.

Ένας λογικός άνθρωπος. Ένας ΑΝΘΡΩΠΟΣ με όλα κεφαλαία θα περίμενε να υπάρξει μία καταδίκη για αυτόν τον εμετό, γι’ αυτή τη ντροπή… Αλλά μάταια. Πουθενά καμία αντίδραση και είναι λογικό κανείς να σκεφτεί πως πρόκειται για οργανωμένη αφωνία.

Παναθηναϊκός και Αλαφούζος έβαλαν το κεφάλι στην άμμο και στρουθοκαμήλισαν… Με την ανοχή τους ανέβηκε το πανό, ήταν διπλωμένο και παρά την καθαρή εξήγηση της ΑΕΚ επέτρεψαν να ανοίξει έστω και για λίγα λεπτά.

Η κυβέρνηση που είναι; Πού είναι οι κυβερνώντες που μετά τη δολοφονία του Μιχάλη έλεγαν πως τέτοια στοιχεία τύπου Κροατών χούλιγκαν δεν έχουν θέση στη χώρα και πως θα απονεμηθεί δικαιοσύνη; Πουθενά και αυτή.

Η Super League του Βαγγέλη Μαρινάκη είναι άφαντη, αλλά ξεχάσαμε… Βαγγέλης και Γιάννης είναι στα περισσότερα μαζί. Ούτε κουβέντα, όμως, από την ΕΠΟ που υποτίθεται ελέγχει ο Μελισσανίδης. Έτσι δεν λένε οι αντίπαλοι της ΑΕΚ κάθε μέρα στα μέσα ενημέρωσης που ελέγχουν…

Τελικά, ναι έχουμε δίκιο στον τίτλο που δώσαμε σ’ αυτό το κομμάτι. Παναθηναϊκός, Αλαφούζος, κυβέρνηση, ΕΠΟ και Super League ούτε… κιχ για το πανό-ντροπή στην Λεωφόρο για τους δολοφόνους του Μιχάλη!

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X