Γκουαρντιόλα: «Το να σκέφτεσαι τα τρόπαια στα τέλη Σεπτεμβρίου είναι λάθος»

Γκουαρντιόλα: «Το να σκέφτεσαι τα τρόπαια στα τέλη Σεπτεμβρίου είναι λάθος»
Photo Credits: INTIME

«Το να σκέφτεσαι τα τρόπαια στα τέλη Σεπτεμβρίου είναι λάθος», είπε ο Πεπ Γκουαρντιόλα σήμερα (26/9), ως...απάντηση στις δηλώσεις του 23χρονου εξτρέμ Φιλ Φόντεν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Ο Φιλ (Φόντεν) είναι τόσο νέος, θα καταλάβει με τον καιρό», είπε χαμογελώντας ο Καταλανός προπονητής σε συνέντευξη Τύπου, την παραμονή της αναμέτρησης με τη Νιούκαστλ στο League Cup, το μοναδικό τρόπαιο που διέφυγε πέρυσι από τους «Πολίτες», νικητές του πρωταθλήματος, του FA Cup και του Champions League.

«Είναι καλό να έχεις φιλοδοξίες, αλλά, όπως λέω πάντα στους παίκτες, η φιλοδοξία πρέπει να είναι για τον επόμενο αγώνα», συνέχισε ο Γκουαρντιόλα.

«Ίσως τον Απρίλιο ή τον Μάιο, αν είσαι ακόμα στην κούρσα, ίσως μπορείς να αρχίσεις να το σκέφτεσαι. Τώρα, στα τέλη Σεπτεμβρίου, το να σκέφτεσαι τα τρόπαια είναι λάθος.»

Ο Φόντεν είπε ότι θα ήταν «λίγο λυπημένος» στην ιδέα ότι δεν θα μπορέσει να βιώσει τον ίδιο ενθουσιασμό στο μέλλον. Με τον συμπαίκτη του Τζακ Γκρίλις είπε ότι, «μιλήσαμε λίγο για αυτό και ο μόνος τρόπος είναι να το ξανακάνουμε, και περισσότερο», είπε ο Άγγλος διεθνής στο Sky Sports.

Για την αναμέτρηση στο Νιούκαστλ, ο Γκουαρντιόλα στερείται τον Ρόντρι λόγω τιμωρίας και αρκετούς παίκτες (Τζον Στόουνς, Κέβιν Ντε Μπρόινε, Μπερνάρντο Σίλβα.) λόγω τραυματισμού.

Ωστόσο, θα πρέπει να μπορέσει να έχει ξανά  τον Ματέο Κόβατσιτς, ο οποίος δεν ήταν διαθέσιμος από τις αρχές Σεπτεμβρίου.

Ο Γκουαρντιόλα  σχεδιάζει να ξεκουράσει παίκτες όπως ο Κάιλ Γουόκερ και ο Ρούμπεν Ντίας, «επειδή έχουν ήδη εξαντληθεί» από τη σειρά των αγώνων. «Δεν πρόκειται να σπαταλήσω το 1% της ενέργειάς μας» για το League Cup, υποστήριξε.

Σκοπεύει να χρησιμοποιήσει παίκτες που δεν έχουν χρόνο παιχνιδιού και «που το χρειάζονται, ίσως παιδιά από την ακαδημία  και εγώ για λίγα λεπτά αν η πλάτη μου είναι καλύτερη», αστειεύτηκε ο προπονητής, που χειρουργήθηκε τον Αύγουστο.

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X