Εφές: «Είμαστε σε επαφή με τρεις παίκτες που περιμένουν το ΝΒΑ»

Εφές: «Είμαστε σε επαφή με τρεις παίκτες που περιμένουν το ΝΒΑ»
Photo Credits: INTIME

Σε αναζήτηση ακόμα ενός παίκτη βρίσκεται η Αναντολού Εφές, προκειμένου να προσθέσεις ύψος και ποιότητα στο ρόστερ της

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι ιθύνοντες των πρωταθλητών Τουρκίας κινούνται έντονα στην αγορά τις τελευταίες ημέρες για την απόκτηση ενός πάουερ φόργουορντ, ο οποίος «θα αλλάξει την ομάδα μας και θα έχει επίδραση σε αυτήν» δήλωσε μεταξύ άλλων ο τζένεραλ μάνατζερ της Εφές, Άλπερ Γιλμάζ.

Και πρόσθεσε ακόμα σε πρόσφατες δηλώσεις του: «Είμαστε σε επαφή με τρεις παίκτες, που όλοι είπαν ότι περιμένουν πρόταση από το NBA πριν πάρουν τις τελικές αποφάσεις τους. Μας προτείνονται αρκετοί παίκτες κάθε μέρα, αλλά δεν θέλουμε να πάρουμε κάποιον που δεν θα τον θέλει ο προπονητής μας».

Καταλήγοντας, σημείωσε: «Μπορεί να υπογράψουμε παίκτη μετά την έναρξη της σεζόν. Μέχρι τότε ο Κλάιμπερν θα μπορεί να παίζει λίγα λεπτά σε αυτή την θέση, όπως και ο Τζόουνς με τον Οσμανί που σιγά-σιγά βρίσκει ρυθμό. Έχουμε 7 νέους παίκτες, οπότε χρειαζόμαστε χρόνο για να δέσουν».

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X