Οι παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ καλούν τον Σάντσο να ζητήσει συγνώμη από τον Τεν Χαγκ

Οι παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ καλούν τον Σάντσο να ζητήσει συγνώμη από τον Τεν Χαγκ
Photo Credits: INTIME

Τεταμένο το κλίμα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον Τζέιντον Σάντσο να καλείται από τους συμπαίκτες του να ζητήσει συγνώμη στον Έρικ Τεν Χαγκ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το κλίμα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν είναι και το καλύτερο δυνατό, με τη διαμάχη ανάμεσα σε Έρικ Τεν Χαγκ και Τζέιντον Σάντσο να βρίσκεται για ακόμα μία φορά στο προσκήνιο.

Πλέον, οι υπόλοιποι παίκτες των «κόκκινων διαβόλων» προσπαθούν να κατευνάσουν τα πνεύματα, αφού καμία εκ των δύο πλευρών δεν προτίθεται να κάνει πίσω. Με πρωτεργάτες τους Μάρκους Ράσφορντ, Χάρι Μαγκουάιρ και Λουκ Σο, μάλιστα, ζητήθηκε από τον Άγγλο εξτρέμ να υποχωρήσει, ζητώντας συγνώμη από τον προπονητή του.

Αυτό μόνο θα δώσει ξανά τη δυνατότητα στον Σάντσο να προπονείται με την πρώτη ομάδα. Την παρούσα χρονική φάση, ο 23χρονος επιθετικός παραμένει αποκλεισμένος από όλες τις εγκαταστάσεις της, προπονούμενος ατομικά.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από την πλευρά της, σε περίπτωση που δεν λυθεί η συγκεκριμένη διαφωνία, είναι διατεθειμένη να ακούσει προσφορές για την πώληση του ποδοσφαιριστή, κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X