Η Μάντσεστερ Σίτι δεν άσκησε έφεση για την κόκκινη του Ρόδρι- Χάνει Άρσεναλ και άλλα δύο ματς

Η Μάντσεστερ Σίτι δεν άσκησε έφεση για την κόκκινη του Ρόδρι- Χάνει Άρσεναλ και άλλα δύο ματς
Photo Credits: INTIME

Την απόφαση να μην ασκήσει έφεση κατά της κόκκινης κάρτας του Ρόδρι πήρε η Μάντσεστερ Σίτι και έτσι θα μείνει εκτός για το ντέρμπι με την Άρσεναλ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Χωρίς τον Ρόδρι θα παραταχθεί η Μάντσεστερ Σίτι για τα επόμενα τρία ματς της Premier League, καθώς οι «πολίτες» αποφάσισαν να μην ασκήσουν έφεση στην κόκκινη κάρτα που δέχτηκε ο 27χρονος μέσος.

Ανάμεσα στους άλλους αγώνες που θα μείνει εκτός, είναι και αυτός με την περσινή διεκδικήτρια του πρωταθλήματος, Άρσεναλ στις 8/10.

Ο άνθρωπος που χάρισε με το γκολ του το Champions League στην ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα, αποβλήθηκε από τον αγώνα με τη Νότιγχαμ Φόρεστ στο 46ο λεπτό αντικρίζοντας απευθείας κόκκινη για την κίνηση να αρπάξει από τον λαιμό τον αντίπαλό του.

Η -έστω προσωρινή- απουσία του διεθνούς Ισπανού έρχεται να προστεθεί σ’ αυτήν του Μπερνάντο Σίλβα που τραυματίστηκε στο ματς με τον Ερυθρό Αστέρα και προκαλεί «πονοκέφαλο» στον Καταλανό τεχνικό. Η λίστα με τους απόντες, πλέον, είναι μακρά και γράφει ονόματα όπως των Ντε Μπρόινε, Στόουνς, Γκρίλις και Κόβατσιτς.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X