Το γράμμα του Ντάνι Άλβες στη σύζυγό του από τη φυλακή: «Και τι δεν θα’ δινα…»

Το γράμμα του Ντάνι Άλβες στη σύζυγό του από τη φυλακή: «Και τι δεν θα’ δινα…»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ντάνι Άλβες παραμένει στη φυλακή μετά τις κατηγορίες για βιασμό, με τη δίκη του να αναμένεται να αρχίσει τον Οκτώβριο ή το Νοέμβριο. Παρά τις φήμες περί χωρισμού με την Τζοάνα Σανθ, οι δυο τους παραμένουν μαζί, έστω και… μακριά. Η σύζυγος του Βραζιλιάνου δεξιού μπακ δημοσίευσε στο Instagram ένα ακόμη γράμμα που της έστειλε ο Άλβες από τη φυλακή.

«Και τι δεν θα’ δινα για ένα φιλί από το αδύνατο κορίτσι, ακόμη κι αν ήταν μόνο ένα», αναφέρει ο Ντάνι Άλβες χρησιμοποιώντας έναν στίχο τραγουδιού και προσθέτει: «Οπουδήποτε, οπωσδήποτε, με κάθε τρόπο… Με σένα στο πλάι μου πάντα. Σε αγαπώ», μαζί με μια ζωγραφιά από δύο ανθρώπους που κρατιούνται χέρι-χέρι.

Προ ημερών η Τζοάνα Σανθ είχε δημοσιεύσει ένα ακόμη γράμμα του Ντάνι Άλβες στο οποίο έγραφε: «Ξέρω πως δεν σου αρέσει η μοναξιά και πόσο δύσκολο είναι όλο αυτό για σένα, αλλά όλα θα περάσουν και θα είμαστε ξανά μαζί δυνατοί. Είναι απίστευτο που ακόμη νιώθω ερωτευμένος όταν ετοιμάζομαι να σε δω και νιώθω τόση αγάπη μετά από τόσο καιρό. Αλλά ακόμη πιο απίστευτο είναι που ξέρω πως είσαι εκεί για να ανταποκριθείς σε όλα αυτά».

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X