Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Σάντσο δεν τρώει καν μαζί με τους υπόλοιπους παίκτες μέχρι να ζητήσει συγγνώμη από τον Τεν Χαχ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Σάντσο δεν τρώει καν μαζί με τους υπόλοιπους παίκτες μέχρι να ζητήσει συγγνώμη από τον Τεν Χαχ
Photo Credits: INTIME

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει αποκλείσει τον Τζέιντον Σάντσο σύμφωνα με το talksport από όλες τις παροχές της πρώτης ομάδας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Από τις 14 Σεπτεμβρίου ο Τζέιντον Σάντσο προπονείται μόνος του, μετά τη δημόσια διαμάχη που είχε με τον Έρικ Τεν Χαχ, με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να τον τιμωρεί επειδή αρνήθηκε να ζητήσει συγγνώμη από τον Ολλανδό τεχνικό.

Όπως αναφέρει το talksport, ο σύλλογος έχει εξαντλήσει την αυστηρότητά του, αποκλείοντας τον Άγγλο ποδοσφαιριστή από όλες τις παροχές της πρώτης ομάδας.

Μάλιστα, ο 23χρονος δεν τρώει καν μαζί με τους υπόλοιπους παίκτες των κόκκινων διαβόλων, έως ότου απολογηθεί στον προπονητή του.

Στο πλαίσιο αυτό, η Ένωση Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών Αγγλίας (PFA) έχει έρθει σε επαφή με τη Γιουνάιτεντ, προκειμένου να βοηθήσει στην επίλυση της διαφωνίας και την εξομάλυνση των σχέσεων μεταξύ του παίκτη και του Τεν Χακ.

Το περιστατικό

Θυμίζουμε πως ο Έρικ τεν Χαχ είχε δηλώσει σε συνέντευξη Τύπου πως άφησε εκτός αποστολής από το ντέρμπι με την Άρσεναλ τον Σάντσο λόγω της παρουσίας του στις προπονήσεις.

Ο Σάντσο πέρασε στην αντεπίθεση και μέσω Twitter έγραψε: «Σας παρακαλώ μην πιστεύετε ό,τι διαβάζετε! Δεν θα επιτρέψω σε ανθρώπους να λένε πράγματα που είναι εντελώς ψευδή. Πήγα πολύ καλά στις προπονήσεις αυτή την εβδομάδα». Αυτός φυσικά ήταν ο λόγος του αποκλεισμού.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X