«Ενδιαφέρον των Μπακς για Λίλαρντ, φαβορί οι Ράπτορς»

«Ενδιαφέρον των Μπακς για Λίλαρντ, φαβορί οι Ράπτορς»
Photo Credits: INTIME

Όλο το ΝΒΑ κινείται σε… ρυθμούς Ντάμιαν Λίλαρντ, με τους Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο, να φαίνεται πως βρίσκονται μεταξύ των μνηστήρων

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το όνομα του Λίλαρντ παίζει ολοένα και πιο έντονα για πολλές ομάδες. Αμερικανικά δημοσιεύματα και συγκεκριμένα το ESPN δείχνει φαβορί για την απόκτησή του αυτή τη στιγμή τους Ράπτορς, ενώ ο ίδιος ο παίκτης έχει εκφραστεί ανοικτά για την προτίμησή του προς τους Χιτ.

Πάντως στη διεκδίκηση του 33χρονου άσου βρίσκονται μεταξύ άλλων οι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο, όπως επίσης και οι Σέλτικς, Σίξερς και Μπουλς. Τα «Ελάφια», εφόσον θέλουν να κινηθούν για την απόκτηση του Λίλαρντ, θα πρέπει να βρουν και τα αντίστοιχα ανταλλάγματα, με τον Τζρου Χόλιντεϊ να θεωρείται… σίγουρος μέσα σε αυτά, όμως θα χρειαστεί να μπουν κι άλλα.

Όπως φαίνεται πάντως, το θέμα της μετακίνησης του Λίλαρντ από το Πόρτλαντ θα λήξει σύντομα, με τις σειρήνες αλλαγής να ηχούν ολοένα και πιο δυνατά και απομένει πλέον να γίνει γνωστό ποια ομάδα μπορεί να ικανοποιήσει τα «θέλω» των Μπλέιζερς.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X