Στάνκοβιτς: «Περήφανος για την ομάδα μου, δείξαμε καρδιά πρωταθλητή - Αφιερωμένη στον Μιχάλη η νίκη»

Στάνκοβιτς: «Περήφανος για την ομάδα μου, δείξαμε καρδιά πρωταθλητή - Αφιερωμένη στον Μιχάλη η νίκη»
Photo Credits: INTIME

Ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς έκανε μια μεγάλη εμφάνιση στο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς δεν έκρυψε την περηφάνια του για τη νίκη της ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και την ανατροπή που έκαναν οι «κιτρινόμαυροι».

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην εκπομπή Monday FC:

«Είμαι περήφανος για την ομάδα. Μετά το γκολ που δεχτήκαμε δείξαμε σπουδαία αντίδραση και φτάσαμε στην ανατροπή. Παρά το 1-0 του Παναθηναϊκού συνεχίσαμε να κάνουμε το παιχνίδι μας, παίξαμε το ποδόσφαιρό μας και καταφέραμε να επιβληθούμε με αυτόν τον τρόπο.

Ναι, δείξαμε καρδιά πρωταθλητή. Δεν έχουμε πετύχει κάτι. Όμως πρέπει να συνεχίσουμε έτσι, μιας και η χρονιά είναι μεγάλη. Η ομάδα έχει ποιότητα. Δεν υπάρχει καμία διαφορά ποιος παίζει στόπερ. Παίζουμε το ποδόσφαιρό μας και αυτό κάνει τη διαφορά.

Όλοι είδαμε τι έγινε στην αρχή του ματς. Είχαμε ένα πολύ άσχημο γεγονός πριν λίγο καιρό και τώρα έγινε αυτό. Εύχομαι να ασχολούμαστε μόνο με το ποδόσφαιρο από εδώ και πέρα. Φυσικά αφιερώνω τη νίκη στον Μιχάλη».

 

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X