Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Το μήνυμα του Ράσφορντ μετά το τροχαίο με τη Rolls-Royce του

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Το μήνυμα του Ράσφορντ μετά το τροχαίο με τη Rolls-Royce του
Photo Credits: INTIME

Ο Μάρκους Ράσφορντ ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα με τη Rolls-Royce του μετά τον αγώνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Μπέρνλι το Σάββατο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έφυγε το Σάββατο (24/9) με το διπλό από την Μπέρνλι χάρη στο γκολ του Φερνάντες, όμως το φινάλε της ημέρας δεν έκλεισε με τον ιδανικό τρόπο για τον Μάρκους Ράσφορντ.

Ο Άγγλος επιθετικός, αφού αποχώρησε από το προπονητικό κέντρο της Γιουνάιτεντ, ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα με τη Rolls-Royce.

Ευτυχώς κανένας δεν τραυματίστηκε, ενώ ο ποδοσφαιριστής έσπευσε να δει εάν η άλλη οδηγός ήταν καλά στην υγεία της μετά την σύγκρουση.

Ο 25χρονος θέλησε να ευχαριστήσει τον κόσμο για τα άπειρα μηνύματα αγάπης και συμπαράστασης που του έστειλαν και για αυτόν τον λόγο ανήρτησε στο Instagram ένα πόστ.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Marcus Rashford MBE (@marcusrashford)

«Άλλο ένα τρίποντο» έγραψε αναφερόμενος στη νίκη της Μάντεστερ Γ. ενώ πρόσθεσε: «Είμαι καλά παιδιά, σας ευχαριστώ για τα μηνύματά σας».

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X