AS: «Ο Δουβίκας δεν είναι Παπαδόπουλος»

AS: «Ο Δουβίκας δεν είναι Παπαδόπουλος»
Photo Credits: INTIME

Την παρουσία του Τάσου Δουβίκα στη Θέλτα εκθειάζει η ιστοσελίδα της ισπανικής εφημερίδας «AS»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το εγκώμιο του Τάσου Δουβίκα πλέκει η ισπανική AS, μετά την εμφάνιση που έκανε κόντρα στην Μπαρτσελόνα, και τον συγκρίνει με τον Δημήτρη Παπαδόπουλο που είχε φορέσει επίσης τη φανέλα της Θέλτα.

Την παρουσία του Τάσου Δουβίκα στη Θέλτα εκθειάζει η ιστοσελίδα της ισπανικής εφημερίδας «AS», μετά την εμφάνιση που πραγματοποίησε το Σάββατο κόντρα στην Μπαρτσελόνα, για την 16η αγωνιστική της LaLiga.

Με τίτλο «Ο Δουβίκας δεν είναι Παπαδόπουλος», ο Ισπανός δημοσιογράφος αναλύει τους λόγους για τους οποίους ο διεθνής επιθετικός μπορεί να λάμψει στην πρώτη κατηγορία του ισπανικού πρωταθλήματος.

«Σχεδόν όλα όσα έγιναν στη Βαρκελώνη ήταν θετικά για τη Θέλτα, εκτός από το τελικό αποτέλεσμα. Πριν από την επιστροφή των “μπλαουγκράνα”, η άμυνα με πέντε που έστησε ο Ράφα Μπενίτεθ ήταν κοντά στην τελειότητα, η μεσαία γραμμή λειτούργησε όπως δεν είχε συμβεί εδώ και καιρό, και η επιθετική γραμμή ήταν “θανατηφόρα”. Οι δύο επιθετικοί της ομάδας σκόραραν και στην περίπτωση του γκολ που πέτυχε ο Τάσος Δουβίδας σηματοδότησε τη μεγάλη εκκίνηση στο πρωτάθλημα», γράφει αρχικά το δημοσίευμα.

Και προσθέτει: «Ο Έλληνας επιθετικός είχε κάποια λεπτά τις δύο προηγούμενες αγωνιστικές και στον τρίτο αγώνα που συμμετείχε, έκανε το ντεμπούτο του στο σκοράρισμα ως παίκτης της Θέλτα. Εκμεταλλεύτηκε την πάσα του Άσπα και κατάφερε να κερδίσει τον Τερ Στέγκεν, με ένα διαγώνιο σουτ. Δεν ήταν νευρικός σε έναν από τους καλύτερους τερματοφύλακες στον κόσμο και δεν πτοήθηκε από την απειλή, πως πίσω του είχε έναν κεντρικό αμυντικό, τόσο δυνατό όσο ο Ρόναλντ Αραούχο. Ένα γκολ που εξηγεί γιατί δόθηκαν 12 εκατ. ευρώ στην στην Ουτρέχτη, στα τέλη του περασμένου Αυγούστου».

Στη συνέχεια, το άρθρο του Αβραάμ Μαρτίνεθ αναφέρει: «Ο Δουβίκας βιάζεται να δικαιώσει τον εαυτό του. Σε λιγότερο από μία ώρα αγώνα, συνολικά 48 λεπτά, έχει ήδη πετύχει όσα δεν κατάφερε ο συμπατριώτης του, Δημήτρης Παπαδόπουλος σε 1,5 σεζόν με τη φανέλα της Θέλτα. Για εκείνον τον Έλληνα επιθετικό που κατέληξε στο Μπαλαίδος στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο του 2010, με τη Θέλτα στη Β’ Κατηγορία, το να πετύχει ένα γκολ στο ισπανικό ποδόσφαιρο αποδείχθηκε δύσκολη αποστολή».

«Ένα από τα προσόντα του 24χρονου επιθετικού είναι το γεγονός πως ήταν πρώτος σκόρερ στο ολλανδικό πρωτάθλημα την περσινή σεζόν, έχοντας 20 γκολ σε 34 αγώνες. Πέρα από όλα τα άλλα, υπάρχουν πληροφορίες ότι έχει εξαιρετική διάθεση για δουλειά και αν υπάρχει κάποιος που εκτιμά τη συγκεκριμένη νοοτροπία είναι ο Ράφα Μπενίτεθ», συμπληρώνει.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X