Τα highlights και τα γκολ από το Αναγέννηση Καρδίτσας - ΑΕΚ Β' (VIDEO)

Τα highlights και τα γκολ από το Αναγέννηση Καρδίτσας - ΑΕΚ Β' (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Δείτε τα highlights και τα γκολ από το Αναγέννηση Καρδίτσας - ΑΕΚ Β'

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ Β΄ ηττήθηκε με 2-1 στο τέλος από την Αναγέννηση Καρδίτσας, η οποία παρατάχθηκε με 13 παίκτες!

Η ομάδα του Κούστα μπορεί να προηγήθηκε νωρίς με τον Χριστόπουλο και να έδειχνε κυρίως στο πρώτο μέρος ότι ελέγχει τον αγώνα, όμως στο δεύτερο οι γηπεδούχοι ανέβασαν ρυθμούς και πήραν μία ανέλπιστη νίκη.

Αρχικά ισοφάρισαν με δυνατό σουτ του Ξύδα, ενώ όσο περνούσε η ώρα ανέβαζαν την πίεσή τους και κατάφεραν με γκολ στις καθυστερήσεις του αγώνα να πάρουν μία πολύτιμη νίκη. Να θυμίσουμε ότι η Αναγέννηση Καρδίτσας παρατάχθηκε με μόλις 13 παίκτες, καθώς λόγω ενός ban δεν μπορούσε να συμπληρώσει τον αριθμό των 20 δελτίων που ορίζει ο κανονισμός για την έναρξη ενός αγώνα.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με 25′ καθυστέρηση καθώς στο γήπεδο δεν υπήρχε ασθενοφόρο και ο διαιτητής δεν έβγαινε στον αγωνιστικό χώρο. Στο 9ο λεπτό ο Αθανασιάδης, από πλευράς Καρδίτσας, είδε κίτρινη κάρτα, ενώ λίγα λεπτά αργότερα είδε και παίκτης της ΑΕΚ. Πιο αναλυτικά στο 130 λεπτό ο Φοφανά κιτρινίστηκε από τον διαιτητή.

Στο 24ο λεπτό ο Ελιβέλτο βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση έπειτα από πάσα του Αθανασιάδη όμως το σουτ του πέρασε πολύ άουτ. Στο 27ο λεπτό η ΑΕΚ άνοιξε το σκορ. Έγινε διαγώνια σέντρα του Φοφανά από τα αριστερά, ο Ραντόνια έδωσε με τη μία την πάσα στον Αποστόλη Χριστόπουλο, ο οποίος την έστειλε στα δίχτυα κάνοντας 0-1 για την ΑΕΚ Β. Στα εναπομείναντα λεπτά η κατάσταση δεν άλλαξε και οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το 0-1.

Στο 47ο λεπτό Ο Ζάγγος βρέθηκε τετ α τετ με τον Γκίνη, αλλά ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ Β αντέδρασε αποτελεσματικά και μπλόκαρε το πλασέ του αντιπάλου του. Η Αναγέννηση ισοφάρισε με εντυπωσιακό γυριστό σουτ του Ξύδα μετά από σέντρα του Γκόλια από τα δεξιά στο 67ο λεπτό. Ένα λεπτό πριν ο Ραντόνια είχε δεχτεί κίτρινη κάρτα από τον διαιτητή του αγώνα.

Ο επίλογος της αναμέτρησης γράφτηκε στις καθυστερήσεις με την Καρδίτσα να ολοκληρώνει την ανατροπή και να παίρνει τη νίκη. Ο Βερνάρδος έκανε το 2-1 με γωνιακό σουτ μετά από αντεπίθεση της ομάδας του και η αναμέτρηση έληξε με ήττα της ομάδας του Κούστα.

Tα highlights από την ήττα της ΑΕΚ Β’ στην Καρδίτσα:

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X