Αντίπαλοι ΑΕΚ - Ντε Τσέρμπι: «Έχω πάθος για το ποδόσφαιρο και το τσιγάρο»

Αντίπαλοι ΑΕΚ - Ντε Τσέρμπι: «Έχω πάθος για το ποδόσφαιρο και το τσιγάρο»
Photo Credits: INTIME

Ο τεχνικός της Μπράιτον, Ρομπέρτο ντε Τσέρμπι αποκάλυψε πως η παρουσία του στην Μπράιτον μοιάζει με όνειρο για εκείνον

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ χάλασε την γιορτή της Μπράιτον επικρατώντας στο «Amex» me 3-2 της αγγλικής ομάδας στην πρώτη ευρωπαϊκή εμφάνιση της ιστορίας της.

Ο Ρομπέρτο ντε Τσέρμπι, όχι μόνο δεν πτοήθηκε, αλλά έκανε λόγο για να ένα ποδοσφαιρικό όνειρο που ζει στον σύλλογο της Premier League.

«Έφυγα από την Ουκρανία με άσχημο τρόπο και ξέρετε τι εννοώ. Όταν άρχισα να δουλεύω ήταν δύσκολα. Ήμουν ένας ξένος προπονητής σε μια ξένη χώρα, με νέους παίκτες, με τον προηγούμενο προπονητή να αποχωρεί για μεγαλύτερο σύλλογο.

Είναι όμως σαν όνειρο για μένα. Ο τρόπος παιχνιδιού, οι σχέσεις μου με τους παίκτες, τον σύλλογο, τους ανθρώπους που εργάζονται εδώ, τα αποτελέσματα. Μου αρέσει να ζω στο Μπράιτον», σημείωσε αρχικά ο Ιταλός τεχνικός, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στα μεγάλη πάθη του.

«Έχω εμμονή με το ποδόσφαιρο και τα τσιγάρα. Το ποδόσφαιρο είναι χόμπι, δουλειά, το πάθος μου, η ζωή μου. Το πρόβλημα είναι όταν δεν έχουμε αγώνες. Μου αρέσει να περνάω χρόνο με τον βοηθό μου, παρακολουθώντας αγώνες του Champions League. Για εμάς είναι τιμή να αγωνιζόμαστε στο Europa League γιατί εάν ζεις για το ποδόσφαιρο και μπορείς να αγωνίζεσαι μεσοβδόμαδα είναι απόλαυση και τιμή».

Ο ντε Τσέρμπι παράλληλα αναφέρθηκε και στις συγκρίσεις με τον ακριβοθώρητο φίλο του, Πεπ Γκουαρδιόλα.

«Ο Γκουαρδιόλα είναι σε άλλο επίπεδο. Για μένα είναι ο καλύτερος. Θέλω να βελτιώσω τις ιδέες μου. Η βελτίωση μου δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα και δεν θέλω να τελειώσει».

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X