Τι παίζουμε σήμερα - Προγνωστικά Πρέμιερ Λιγκ (24/9)

Τι παίζουμε σήμερα - Προγνωστικά Πρέμιερ Λιγκ (24/9)

Το μεγάλο ντέρμπι του Λονδίνου ανάμεσα στην Άρσεναλ και την Τότεναμ ξεχωρίζει από το σημερινό πρόγραμμα της Πρέμιερ Λιγκ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Άρσεναλ – Τότεναμ (16:00)

Ντέρμπι του Λονδίνου. Η Άρσεναλ επέστρεψε εντυπωσιακά στο Τσου Λου με το άνετο 4-0 επί της Αϊντχόφεν. Δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στους Ολλανδούς. Ο Μαρτινέλι έμεινε εκτός από το παιχνίδι με την Αϊντχόφεν, αλλά ο Μικέλ Αρτέτα δεν αποκλείει να τον έχει με την Τότεναμ. Καρέ νικών για τη φιλοξενούμενη. Ζορίστηκε, αλλά νίκησε στη Σέφιλντ με 2-1. Νοκ άουτ ο Πέρισιτς που τραυματίστηκε σοβαρά.
Προγνωστικό στοιχήματος: Φαβορί η Άρσεναλ, αλλά είναι ντέρμπι και η Τότεναμ είναι σε καλή κατάσταση. Αμφότερες βάζουν γκολ, δέχονται και δεν αποκλείεται το ματς να ανοίξει.

Μπράιτον – Μπόρνμουθ (16:00)

Την πάτησε με την ΑΕΚ η Μπράιτον και στο πρώτο της ευρωπαϊκό ματς έχασε με 3-2 εντός. Αμφίβολοι ο αρχηγός Ντανκ και το βαρύ πυροβολικό Φέργκιουσον. Αμφότεροι δεν έπαιξαν με την Ένωση. Νοκ άουτ ο Μίλνερ. Χωρίς νίκη η Μπόρνμουθ στο πρωτάθλημα. Προέρχεται από δύο διαδοχικές ισοπαλίες με σκορ διαφορετικά (2-2, 0-0). Πιο πολύ σαν στυλ παιχνιδιού της ταιριάζει το πρώτο. Η λευκή ισοπαλία με την Τσέλσι, άλλωστε, ήταν μαγική εικόνα. Φάσεις είχαν και οι δύο, γκολ θα μπορούσαν να έχουν βγει. Χωρίς νέα προβλήματα.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X