
Η ΑΕΚ υποδέχεται την Υπεροχή Τρικάλων για την 2η αγωνιστική της Futsal League
Μετά τη νικηφόρα πρεμιέρα και την κατάκτηση του Super Cup, η ΑΕΚ φιλοξενεί την Υπεροχή Τρικάλων στις 17:15 στο «Ν. Γραμματικός» της Σαλαμίνας για την 2η αγωνιστική της Futsal Super League.
Οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν να σημειώσουν το «2Χ2», συνδυάζοντάς το και με καλή εμφάνιση.
Η αποστολή του «Δικεφάλου» αποτελείται από τους: Γούση, Μάνο, Ντάτη, Ταρνανίδη, Πάις Αρ., Πάις Αγκ., Αδαμόπουλο, Σάλας, Αρώνη, Τριαντάφυλλο, Tροβάτο, Βλασταρά.
Ο Αντώνης Μάνος δήλωσε στο aek.gr: «Στον αγώνα με τη νεοφώτιστη Υπεροχή Τρικάλων, πέραν των 3 βαθμών, στόχος της ομάδας είναι να δουλέψει τους αυτοματισμούς της και να βγάλει στο γήπεδο οσα δουλεύουμε και στην προπόνηση. Θέλουμε κάθε παιχνίδι να γινόμαστε καλύτεροι και να χτίζουμε την ομάδα για τη συνέχεια του Πρωταθλήματος».
- LIVE ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
- Νέο πρόβλημα με Στάνκοβιτς στην ΑΕΚ! – Δεν παίζει σίγουρα με Άρη, Παναιτωλικό και Άγιαξ
- Παπαπέτρου-Τσαρούχα «τσάκισαν» την ΑΕΚ, σε νέα όργια για τα «καλομαθημένα» του Λιόλιου!
- Τα πάντα για το στοίχημα ΕΔΩ - Οι καλύτερες προτάσεις
- Βρε, λέτε να φύγει ο Κορδόν;
- Τρελαμένοι στην ΑΕΚ με τη διαιτησία στην Πάτρα: Οι ξένοι έξαλλοι με τους «γκρι» του Λιόλιου! – «Αυτά που είδαμε ήταν πρωτόγνωρα!»



ΑΕΚ: Η κριτική των 15 κιτρινόμαυρων στο ματς με τον Άρη

Ο Καραπαπάς βλέπει ΑΕΚ και… εφιάλτες! (ΦΩΤΟ)

Η μαγκιά είναι να νικάς με όλους τους τρόπους και η ΑΕΚ το μαθαίνει!

Σεβίλλη: Έρχεται το νέο «Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν» που κοστίζει 350 εκατ. ευρώ!

Νάπολι: Κινδυνεύει να χάσει τον Ζιελίνσκι λόγω συμβολαίου – Καιροφυλαχτεί η Ίντερ για να τον αποκτήσει