ΑΕΚ: Η παρακάμερα της επικής βραδιάς στο Μπράιτον που θύμισε Φιλαδέλφεια! (VIDEO)

ΑΕΚ: Η παρακάμερα της επικής βραδιάς στο Μπράιτον που θύμισε Φιλαδέλφεια! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Όσα δεν έδειξε η κάμερα από τη μεγάλη νίκη της ΑΕΚ μέσα στο Μπράιτον για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Europa League

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ιστορική βραδιά ήταν αυτή της Πέμπτης (21/9) για την ΑΕΚ!

Η αγέλη του Ματίας Αλμέιδα πήρε μεγαλειώδες «διπλό» κόντρα σε μια από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες της Ευρώπης, κόντρα στην καλύτερη επίθεση της Premier League!

Η ΑΕΚ δέχτηκε γκολ μόνο από πέναλτι, έπαιξε το επιθετικό ποδόσφαιρο του Ματίας, το οποίο την οδήγησε στο νταμπλ την περσινή σεζόν και έκανε όλη την Ελλάδα περήφανη, με τις γκολάρες των Σιντιμπέ, Γκατσίνοβιτς και Πόνσε να «σφραγίζουν» ένα τεράστιο αποτέλεσμα κόντρα στη Μπράιτον!

Η ΠΑΕ ΑΕΚ δημοσίευσε VIDEO από όσα δεν έδειξαν οι κάμερες του αγώνα, με την αγωνία στον πάγκο αλλά και τους πανηγυρισμούς με τον κόσμο στο βροχερό Λονδίνο να επικρατούν!

Δείτε την παρακάμερα του Μπράιτον – ΑΕΚ:

«Μια από τις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές βραδιές της ιστορίας της έζησε το βράδυ της Πέμπτης ΑΕΚ, καθώς κέρδισε με 2-3 την Brighton & Hove Albion στο Falmer Stadium, για την 1η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του UEFA Europa League 2023-24.

Παρά τα σημαντικότατα αγωνιστικά προβλήματα, η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα πραγματοποίησε μια σπουδαία εμφάνιση και έφτασε σε μια μεγάλη νίκη επί αγγλικού εδάφους. Η ΑΕΚ άνοιξε το σκορ μόλις στο 11΄ με απίστευτη κεφαλιά του Τζιμπρίλ Σιντιμπέ, ισοφαρίστηκε στο 30’ από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ζοάο Πέδρο, όμως πήρε και πάλι κεφάλι στο σκορ στο 40’ με προβολή του Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς. Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν εκ νέου, πάλι με πέναλτι του Ζοάο Πέδρο, στο 68’, όμως ο Έκι Πόνσε στο 84’ πέτυχε το γκολ της νίκης.

Η κάμερα του ΑΕΚ TV ήταν στο Μπράιτον και κατέγραψε όλα τα παρασκήνια της αναμέτρησης, όπως και τους πανηγυρισμούς των ποδοσφαιριστών με τον κόσμο μας, ο οποίος μετέτρεψε το Falmer Stadium σε… Νέα Φιλαδέλφεια!»

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X