Οπαδός της Μπράιτον αποθέωσε την ΑΕΚ και τον λαό της στον «κιτρινόμαυρο» λογαριασμό στο Twitter (ΦΩΤΟ)

Οπαδός της Μπράιτον αποθέωσε την ΑΕΚ και τον λαό της στον «κιτρινόμαυρο» λογαριασμό στο Twitter (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Οπαδός της Μπράιτον αποθέωσε την ΑΕΚ για την εμφάνιση της στον αγωνιστικό χώρο του «ΑΜΕΧ» και την παρουσία του κόσμου της στις εξέδρες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οπαδός της Μπράιτον αποθέωσε την ΑΕΚ για την εμφάνιση της στον αγωνιστικό χώρο του «ΑΜΕΧ» και την παρουσία του κόσμου της στις εξέδρες.

Η ΑΕΚ ευχαρίστησε την Παρασκευή μέσω social media την Μπράιτον για τη φιλοξενία της στο ματς της πρεμιέρας του Europa Lague την περασμένη Πέμπτη, ωστόσο εκείνο που έκανε εντύπωση, ήταν το σχόλιο οπαδού των «γλάρων» κάτω από την ανάρτηση που έγινε στον επίσημο λογαριασμό των «κιτρινόμαυρων» στο Twitter.

Στην ανάρτησή του, λοιπόν, ο οπαδος της Μπράιτον αποθέωσε την ομάδα του Αλμέιδα. «Κάνατε μία λαμπρή εμφάνιση το βράδυ της Πέμπτης με ατμόσφαιρα και μία πρώτη εμπειρία ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου που εμείς οι οπαδοί της Μπράιτον δεν θα ξεχάσουμε ποτέ», ανέφερε στο tweet του ο φίλος της αγγλικής ομάδας.

Και συμπλήρωνε: «Οι οπαδοί σας ήταν το credit της ομάδας σας και ανυπομονούμε για το ίδιο θερμό καλωσόρισμα όταν φθάσουμε στην υπέροχη πόλη της Αθήνας».

Δείτε το tweet:

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X