Νίκησε τον Ιωνικό (2-0) η ΑΕΚ Κ17

Νίκησε τον Ιωνικό (2-0) η ΑΕΚ Κ17
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ νίκησε 2-0 τον Ιωνικό σε αγώνα για τη 2η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Κ17 της Super League

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ νίκησε 2-0 τον Ιωνικό σε αγώνα για τη 2η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Κ17 της Super League 2023-24 που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις Athens LifeTech Park στα Σπάτα.

Η ΑΕΚ ήταν πιο επιθετική από την αρχή και στο 10′ ο Κολοκοτρώνης σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Το γκολ ήρθε τελικά στο 23′ μετά από συνδυασμό Ανδριώτη και Κολυφέτη και πάσα του τελευταίου στον Τσαραμανίδη που με σουτ έκανε το 1-0.

Το δεύτερο γκολ ήρθε στο τελευταίο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου μετά από πάσα του Ζούλια στον Παναγιωτόπουλο, ο οποίος έκανε ένα σουτ που κόντραρε σε σώμα αμυνόμενου και κατέληξε στα δίχτυα.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να υπερέχουν και στο δεύτερο ημίχρονο και έχασαν σημαντικές ευκαιρίες με τους Κολοκοτρώνη, Ντάνι και Λεοντή. Το 2-0 ήταν το τελικό σκορ.

ΑΕΚ (Πέτρος Τασουνίδης): Παπαβασιλείου, Κολυφέτης (55′ Ψυχογιός) Τσαραμανίδης, Μπούσιος, Κουτσουδάκης, Αβράσογλου, Παναγιωτόπουλος (55′ Ντάνι) Ανδριώτης (55′ Λεοντής) Δασκαλόπουλος, Κολοκοτρώνης (75′ Αρβανιτάκης) Ζούλιας (75′ Γριτσίπης).

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X