Όσο είναι ο Μελισσανίδης στην ΑΕΚ, τον έλεγχο δεν θα τον πάρουν πίσω

Όσο είναι ο Μελισσανίδης στην ΑΕΚ, τον έλεγχο δεν θα τον πάρουν πίσω

Ο Γκρανκάσας για το παρασκήνιο της παραίτησης Μπένετ και όσα γίνονται μεταξύ ΑΕΚ, Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ γύρω από τη διαιτησία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μπένετ ανέλαβε αρχιδιαιτητής στην Ελλάδα με έναν δεδομένο στόχο. Σοβαρό, στρατηγικό. Να δημιουργήσει ένα γκρουπ Ελλήνων διαιτητών ικανό να πάρει πάνω του και τις εσωτερικές διοργανώσεις. Ο Μπένετ όσο είναι στην Ελλάδα έχει δουλέψει. Έχει τρέξει, έχει εικόνα για όλα τα επίπεδα, τις κατηγορίες, τον κάθε διαιτητή ξεχωριστά. Εικόνα δική του. Κι επαναλαμβάνουμε, στόχο. Όταν έφευγε να έχουν επιστρέψει οι Έλληνες διαιτητές σε όλα τα ματς και τα ντέρμπι και να τους εμπιστεύεται ο κόσμος. Εφικτός ή ανέφικτος αυτός ήταν ο στόχος.

Αυτός ήταν ο Κλάτενμπεργκ

Τον Μπένετ τον βρίζουν από την αρχή και τον συκοφαντούν αυτοί που παρουσίασαν ως μεγάλο και τρανό έναν κανονικό τουρίστα, που δεν πάταγε σε γήπεδα, δεν ήταν καν στην Ελλάδα τον περισσότερο καιρό, δεν είχε κανέναν στόχο στρατηγικό.

Η μόνη του δουλειά ήταν οι δημόσιες σχέσεις για να έρχονται ξένοι και μετά από ένα σημείο και το νταραβέρι με τους ξένους για να… προετοιμάζονται σωστά για τα ματς που θα σφύριζαν στην Ελλάδα. Αυτό το είδος αρχιδιαιτητή ήθελαν. Κάποιον να κάνει την δουλειά όπως την ήξεραν από τότε που είχαν τον απόλυτο έλεγχο. Αυτούς αντιμετωπίζει από την αρχή η σημερινή ΚΕΔ. Αυτούς και τον κομπλεξισμό του Παναθηναϊκού.

Πώς να παίξει ο Ελληνας;

Προφανώς το κλίμα που έχουν δημιουργήσει αυτοί, είναι η αιτία ακόμη και φέτος να φαίνεται αδύνατο να σφυρίξουν Έλληνες διαιτητές. Με το στήριγμα κάποιων προσκυνημένων που τον διατηρεί στην προεδρία της Λίγκας, μπορεί ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού ανά πάσα στιγμή να απειλεί πως θα δημιουργήσει κρίση αν οριστεί Έλληνας σε ντέρμπι. Αλλά ακόμη κι αν γίνει αυτό, όπως είναι η κατάσταση και με το bullying που θα φάει από τα Μέσα του ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού, όσους θέλουν να τα έχουν καλά μαζί του και βέβαια και τα Μέσα που ελέγχει ή επηρεάζει ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού, τότε τι να περιμένεις κι από τον Έλληνα.

Αυτό θέλουν πραγματικά

Καταδικασμένη λοιπόν από την αρχή η προσπάθεια του Μπένετ, που είχε μια λογική. Γιατί ως πότε θα σφυρίζουν ξένοι στα ντέρμπι; Να σας δώσουμε εμεις την απάντηση; Στόχος του Ολυμπιακού είναι να σφυρίζουν ξένοι μέχρι να πάρει ξανά στα χέρια του τον απόλυτο έλεγχο. Ο Παναθηναϊκός με τον κομπλεξισμό του στηρίζει έμμεσα και ο ΠΑΟΚ έχει… το ακαταλόγιστο. Ούτε ξέρουν τι τους γίνεται ώρες- ώρες. Τους τραβάει εκεί ο Λουτσέσκου και οι αρθρογράφοι κι όπου πάμε. Χωρίς καμιά λογική.

Οπότε ο Μπένετ δεν είναι εύκολο να το πάει ως το τέλος. Και αργά ή γρήγορα από την στιγμή που φαίνεται να είναι και κάθετος ως άνθρωπος όταν νιώθει πως έχει αναλάβει μια ευθύνη κι έχει έναν στόχο και δεν είναι χαραμοφάης νταραβεριτζής, θα οδηγούμασταν στην παραίτηση του.

Ωστόσο αυτοί που τον κυνήγησαν ξέρουν μια αλήθεια. Όσο υπάρχει Μελισσανίδης στην ΑΕΚ, τον έλεγχο δεν θα τον πάρουν πίσω πότε. Με οποιονδήποτε αρχιδιαιτητή, με οποιαδήποτε ΚΕΔ.

Ο Γκρανκάσας

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X