Η αποκάλυψη του Ρεκόμπα για την επική «μεταμφίεση» του Αλμέιδα σε πάρτι-έκπληξη (VIDEO)

Η αποκάλυψη του Ρεκόμπα για την επική «μεταμφίεση» του Αλμέιδα σε πάρτι-έκπληξη (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Η αποκάλυψη του Ρεκόμπα για τη μεταμφίεση Αλμέιδα σε πάρτι της επετείου του γάμου του

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μία επική αποκάλυψη για τον Ματίας Αλμέιδα έκανε σε συνέντευξή του στην Αργεντινή ο άλλοτε άσος της Ίντερ και του Πανιωνίου, Άλβαρο Ρεκόμπα.

Ο «Τσίνο» που έπαιξε σχεδόν δέκα χρόνια στην Ίντερ υπήρξε συμπαίκτης με τον «Pelado» και έφερε στο φως μία ανέκδοτη ιστορία με πρωταγωνιστή τον τεχνικό της ΑΕΚ, για τον οποίο είπε πως «θα έχω για πάντα στην καρδιά μου».

«Αυτός που κουβάλω στην καρδιά μου είναι ο Ματίας Αλμέιδα», είπε χαρακτηριστικά ο Ρεκόμπα για να σπεύσει να πει μία ανέκδοτη ιστορία. «Είχαμε κάνει ένα πάρτι-έκπληξη, ήταν η δέκατη επέτειος γάμου μου με τη γυναίκα μου και είχαμε αποφασίσει να μεταμφιεστούμε. Ο Αλμέιδα ήρθε ντυμένος γυναίκα, νόμιζα ότι πραγματικά ήταν γυναίκα. Ρώτησα τον εαυτό  μου “Ποιος είναι αυτός;”. Ήρθε πιο κοντά, τον βλέπω με την περούκα και ήταν ο Ματίας μεταμφιεσμένος. Ήταν αδύνατον να τον αναγνωρίσω».

Δείτε το βίντεο:

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X