Τι παίζουμε σήμερα - Προγνωστικά Σούπερ Λιγκ (23/9)

Τι παίζουμε σήμερα - Προγνωστικά Σούπερ Λιγκ (23/9)

Με δύο παιχνίδια συνεχίζεται η δράση στην Σούπερ Λιγκ σήμερα στο κουπόνι του στοιχήματος. Ο ΟΦΗ υποδέχεται τον Ατρόμητο και ο Πανσερραϊκός την Λαμία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΟΦΗ – Ατρόμητος 17:30

Μπορούσε να πάρει τη νίκη απέναντι στην Λαμία αλλά παρά το γεγονός ότι προηγήθηκε δύο φορές έμεινε τελικά στην ισοπαλία. Ο ΟΦΗ χρειάζεται σταθερότητα και μόλις την αποκτήσει τότε σίγουρα η δουλειά του Νταμπράουσκας θα φανεί περισσότερο. Ο Ατρόμητος από την πλευρά του ψάχνει ακόμη την πρώτη του νίκη αφού δεν μπόρεσε να την πανηγυρίσει την περασμένη Δευτέρα κόντρα στον Βόλο. Σε δύσκολη θέση η ομάδα του Περιστερίου όπως επίσης και ο Κόουλμαν.

Προγνωστικό στοιχήματος: Ο άσος στο 2.00 δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητος για τον ΟΦΗ, ο οποίος εντός έδρας μετράει δύο νίκες.

Πανσερραϊκός – Λαμία 20:00

Πρωταγωνίστησε σε ένα από τα παιχνίδια που σίγουρα θυμόμαστε όλη τη σεζόν. Βρέθηκε να προηγείται 3-0 και 4-2 της Κηφισιάς όμως υποχρεώθηκε σε ισοπαλία 4-4. Δείχνει πάντως διάθεση να παίξει όλα του τα παιχνίδια και όχι να προσπαθήσει να τα κλέψει. Καθοριστικό το σημερινό με την Λαμία. Οι φιλοξενούμενοι από την πλευρά τους δεν έχουν καμία σχέση με την περσινή σεζόν όσον αφορά τη νοοτροπία. Μπαίνουν σε κάθε ματς ψάχνοντας το γκολ και η αλήθεια είναι πως ο Καρλίτος τους έχει δώσει ειδικό βάρος στην επίθεση.

Διαβάστε περισσότερα

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X