Κριστιάνο Ρονάλντο: «Θα παίζω μέχρι να μην μου το επιτρέπουν τα πόδια μου»

Κριστιάνο Ρονάλντο: «Θα παίζω μέχρι να μην μου το επιτρέπουν τα πόδια μου»
Photo Credits: INTIME

Το δικό του μήνυμα, σε όσους θεωρούν πως τελείωσε, έστειλε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, μετά τη νίκη της Αλ Νασρ επί της Αλ Αχλί

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πρωταγωνιστής στη νίκη της Αλ Νασρ με 4-3 επί της Αλ Αχλί ήταν ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ για το πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας.

Ο Πορτογάλος σταρ πριν από μερικές ημέρες έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής με 1.000 παιχνίδια αήττητος και συνεχίζει να γράφει τη δική του ιστορία στο άθλημα, στέλνοντας παράλληλα το δικό του μήνυμα σε όσους πιστεύουν πως έχει τελειώσει.

«Λένε ότι ο Ρονάλντο ξόφλησε… αλλά δεν είναι αλήθεια. Θα συνεχίσω να παίζω μέχρι να πουν τα πόδια μου: “Κριστιάνο, τελείωσα”. Έχω ακόμα πολλά να δώσω», ανέφερε αρχικά ο διεθνής άσος και συμπλήρωσε, λέγοντας:

«Εξακολουθώ να λατρεύω το ποδόσφαιρο και να βάζω γκολ. Εξακολουθώ να μου αρέσει να νικάω. Λένε ότι τελείωσα, αλλά εξακολουθώ να αποδεικνύω ότι δεν είναι αλήθεια».

 

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X