Παρτίζαν: Χωρίς Πονίτκα στο «Παύλος Γιαννακόπουλος»

Παρτίζαν: Χωρίς Πονίτκα στο «Παύλος Γιαννακόπουλος»
Photo Credits: INTIME

Ο Ματέους Πονίτκα δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του στον ώμο, με αποτέλεσμα να αναμένεται να μην αγωνιστεί με την Παρτίζαν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με μία σημαντική απουσία θα παραταχθεί η Παρτίζαν στο 5ο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» (23-24 Σεπτεμβρίου, τηλεοπτική κάλυψη από το ACTION 24). Ο λόγος για τον Ματέους Πονίτκα, ο οποίος συνεχίζει να αισθάνεται ενοχλήσεις στον ώμο.

Ο Πολωνός γκαρντ/φόργουορντ τραυματίστηκε στο φιλικό της Παρτίζαν με την Φουενλαμπράδα έπειτα από μία άτσαλη πτώση που είχε στο παρκέ, γεγονός που του στέρησε την συμμετοχή και από το Super Cup της ABA League. Όπως φαίνεται όμως, δεν είναι ακόμα στο 100%, με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς να μην θέλει να ρισκάρει.

Σύμφωνα με σερβικά δημοσιεύματα, ο Πονίτκα αναμένεται πάντως να είναι κανονικά διαθέσιμος όταν ξεκινήσουν οι επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X