Όστιν Ρίβερς για Γιόκιτς: «Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να παίζει μέχρι τα 40 και βάλε όπως ο Λεμπρόν»

Όστιν Ρίβερς για Γιόκιτς: «Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να παίζει μέχρι τα 40 και βάλε όπως ο Λεμπρόν»
Photo Credits: INTIME

Την εκτίμηση πως ο Νίκολα Γιόκιτς δεν πρόκειται να... γεράσει στα παρκέ του ΝΒΑ εξέφρασε ο Όστιν Ρίβερς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Νίκολα Γιόκιτς, ακόμα και τώρα που δεν κάνει τίποτα, συνεχίζει να μονοπωλεί το ενδιαφέρον και να συγκεντρώνει πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο Όστιν Ρίβερς, μίλησε για τον άλλοτε συμπαίκτη του στους Νάγκετς και μεταξύ άλλων κατέθεσε την άποψή του πως ο Σέρβος παίκτης δεν πρόκειται να γεράσει στα παρκέ καθώς έχει εντελώς διαφορετικό τρόπο σκέψης και ζωής.

«Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να παίζει μέχρι τα 40 και βάλε όπως ο Λεμπρόν. Νομίζω πως θα παίξει άλλα 5-6 χρόνια. Πραγματικά πιστεύω πως δεν δίνει… μία για τον αμερικανικό τρόπο ζωής και την κουλτούρα, τη δόξα και οτιδήποτε σχετικό. Τέτοια πράγματα δεν τον ενδιαφέρουν καθόλου. Αυτά που τον νοιάζουν είναι εντελώς διαφορετικά», τόνισε ο γιος του Ντοκ Ρίβερς για τον «Τζόκερ».

Ο δις MVP της κανονικής περιόδου και πρωταθλητής φέτος με το Ντένβερ έχει δηλώσει αρκετές φορές πως το μπάσκετ δεν είναι μέσα στις προτεραιότητες της ζωής του.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X